Προκριματικά Euro 2024 Ελλάδα - Γαλλία 2-2: Είπε «αντίο» παίρνοντας βαθμό από την αδιάφορη Γαλλία - Γελάνε σε όλη την Ευρώπη με το πεντακάθαρο γκολ των «τρικολόρ» που ακυρώθηκε (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Προκριματικά Euro 2024 Ελλάδα - Γαλλία 2-2: Είπε «αντίο» παίρνοντας βαθμό από την αδιάφορη Γαλλία - Γελάνε σε όλη την Ευρώπη με το πεντακάθαρο γκολ των «τρικολόρ» που ακυρώθηκε (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Στην αυλαία των προκριματικών του Euro 2024 η Ελλάδα ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Γαλλία στην «OPAP Arena» το βράδυ της Τρίτης (21-11-2023) σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς η Ελλάδα ήδη είχε αποκλειστεί, ενώ η Γαλλία είχε κατακτήσει εδώ και καιρό την πρώτη θέση με διαφορά από την δεύτερη Ολλανδία στον 2ο όμιλο...

Γαλλία και Ολλανδία πήραν το εισιτήριο για το EURO 2024, ενώ η Ελλάδα, που πήρε την τρίτη θέση θα έχει μία δεύτερη τελευταία ευκαιρία τον ερχόμενο Μάρτιο για να πάει στο EURO 2024 μέσω των play offs του Nations League, όπου θα αντιμετωπίσει το Καζακστάν.

Τα γκολ της Ελλάδας πέτυχαν μέσα σε 5 λεπτά ο Τάσος Μπακασέτας και ο Φώτης Ιωαννίδης, στο 56΄ και στο 61΄, με ωραία σουτ, ειδικά του Μπακασέτα.

Οι αδιάφοροι Γάλλοι που έκαναν αγγαρεία και είχαν 5 δοκάρια, είχαν προηγηθεί με τον Ραντάλ Κολό Μουανί στο 43΄, με ένα εξαιρετικό τελείωμα από δύσκολη γωνία, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 74', με φοβερό μακρινό σουτ του Γιουσούφ Φοφανά.

Παράλληλα στις καθυστερήσεις του αγώνα ακυρώθηκε πεντακάθαρο γκολ της Γαλλίας. Ο Κομάν πέρασε τον Γιαννούλη, έκανε μια σέντρα η οποία κόντραρε στον Ζέκα κι αφού η μπάλα κόντραρε και στα δύο δοκάρια στη συνέχεια πέρασε ξεκάθαρα ολόκληρη την γραμμή του τέρματος, ωστόσο ο διαιτητής και το VAR, προς έκπληξη όλων, δεν είδαν ότι πέρασε η μπάλα την γραμμή και ακύρωσαν το γκολ. Αυτή η φάση έχει γίνει θέμα συζήτησης σε όλη την Ευρώπη και ειδικά στη Γαλλία.

Με αυτό το αποτέλεσμα η Ελλάδα ολοκλήρωσε την προσπάθειά της στα προκριματικά του Euro 2024 με 13 βαθμούς, ενώ η Γαλλία, που είχε εξασφαλίσει την πρωτιά εδώ και καιρό, 22. Η δεύτερη Ολλανδία έφτασε τους 18 βαθμούς μετά την εύκολη νίκη της με 6-0 στο Γιβραλτάρ που έμεινε στο μηδέν, ενώ η Ιρλανδία που είχε ρεπό, έμεινε στους 6.

ΒΙΝΤΕΟ - ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA