Βαγγέλης Αποστόλου: «Αποχωρώ από τον ΣΥΡΙΖΑ...» - Η ανακοίνωση του πρώην Υπουργού και βουλευτή Εύβοιας (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
TRIACON
 

Βαγγέλης Αποστόλου: «Αποχωρώ από τον ΣΥΡΙΖΑ...» - Η ανακοίνωση του πρώην Υπουργού και βουλευτή Εύβοιας (ΦΩΤΟ)

Δείτε την ανακοίνωση που απέστειλε την Πέμπτη (16-11-2023) στο EviaZoom.gr ο πρώην βουλευτής Εύβοιας  και πρώην Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλης Αποστόλου, ο οποίος σημειώνεται ότι στις πρόσφατες εθνικές εκλογές της 21ης Μαίου απέτυχε να εκλεγεί βουλευτής καταλαμβάνοντας μάλιστα την τρίτη θέση: 

«Δήλωση αποχώρησης Βαγγέλη Αποστόλου από τον ΣΥΡΙΖΑ 

Δεν αρκούν οι αναμνήσεις.

Μετά την πολύχρονη και αταλάντευτη παρουσία μου στο χώρο της ανανεωτικής και ριζοσπαστικής Αριστεράς, όσο και να προβληματίζομαι για την επόμενη ημέρα καταλήγω σε μία διαπίστωση: Είναι αδύνατο, μετά και τα συμβάντα στην Κεντρική Επιτροπή το περασμένο Σαββατοκύριακο να αποφύγεις τη μόνη απόφαση που μπορεί να σε εκφράσει:

Ως εδώ ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ, ζήσε με την ανάμνησή του.

Και ούτε βέβαια θα κρύψεις ποτέ την πορεία σου στο χώρο, για να κάνεις την αποχώρησή σου ανώδυνη επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ που ήξερες δεν υπάρχει πλέον.

Έτρεφα κάποια ελπίδα ότι την περίοδο των αλλεπάλληλων ηττών, θα άνοιγε κάποιος ουσιαστικός διάλογος, για τη λειτουργία μας ως αντιπολίτευση και για την αποτίμηση και ανάδειξη του κυβερνητικού μας έργου.

Τελικά οργανώθηκε η άλωση του χώρου, η κατασυκοφάντηση του έργου της Κυβέρνησης που αποτελούσε πηγή περηφάνιας για μας και στην περίπτωση των 37δις όχι μόνο επέτρεψε την έξοδο της χώρας μας στις αγορές, αλλά και βοήθησε στη διαχείριση των μνημονίων.

Όμως η σιωπή, σήμερα, συμβάλλει στην εκθεμελίωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Για μένα η αποχώρηση από αυτόν το ΣΥΡΙΖΑ είναι μονόδρομος. Θα είμαι παρών στη μάχη για την ανανεωτική και ριζοσπαστική αριστερά, όπως πάντα».

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA