Νέο άγριο φονικό - Νέα Σμύρνη: 18χρονος δολοφόνησε με ψαλίδι τον 16χρονο αδερφό του μετά από καυγά μέσα στο σπίτι (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Νέο άγριο φονικό - Νέα Σμύρνη: 18χρονος δολοφόνησε με ψαλίδι τον 16χρονο αδερφό του μετά από καυγά μέσα στο σπίτι (ΦΩΤΟ)

Νέο άγριο φονικό σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (26-12-2023) και αποκαλύφθηκε το πρωί της Τετάρτης (27-12-2023), αυτή τη φορά, μέσα σε διαμέρισμα της Νέας Σμύρνης στην Αττική, επί της οδού Σταδίου, με θύμα έναν 16χρονο όπου φέρεται να δολοφονήθηκε από τον ίδιο τον 18χρονο αδερφό του με ψαλίδι έπειτα από καυγά για ασήμαντο λόγο...

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύλληψη του 18χρονου έγινε μετά τις καταθέσεις της μητέρας και της γιαγιάς των παιδιών που είπαν ότι προηγήθηκε ένας καυγάς ανάμεσα στα δύο αδέλφια και ο μεγάλος πήρε ένα ψαλίδι και το κάρφωσε στο στήθος του ανήλικου.

Οι δύο γυναίκες είπαν, σύμφωνα με πληροφορίες, πως ο καυγάς ξεκίνησε για τα ρούχα. Ο 16χρονος φέρεται να πήρε κάποια ρούχα από τον αδερφό του χωρίς να τον ρωτήσει και τα δύο παιδιά συνεπλάκησαν άγρια μέσα στο σπίτι. Την ώρα που η μητέρα και η γιαγιά τους προσπαθούσαν να τους χωρίσουν ο 18χρονος πήρε ένα ψαλίδι από την κρεβατοκάμαρα και το κάρφωσε στο στήθος του αδελφού του.

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο, που παρέλαβε τον αιμόφυρτο 16χρονο και τον μετέφερε στο Λαϊκό Νοσοκομείο, όπου λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Όλοι τους έδωσαν κατάθεση στους αστυνομικούς και αφέθηκαν ελεύθεροι, εκτός από τον 18χρονο αδελφό του, ο οποίος κρατήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Σμύρνης και τελικά συνελήφθη.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA