«Μίλησαν» ξανά τα όπλα σε νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι - Άγνωστοι πυροβόλησαν τρία άτομα που έκαναν μπάτσελορ πάρτι, ο ένας «έφαγε» τη σφαίρα στο κεφάλι (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

«Μίλησαν» ξανά τα όπλα σε νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι - Άγνωστοι πυροβόλησαν τρία άτομα που έκαναν μπάτσελορ πάρτι, ο ένας «έφαγε» τη σφαίρα στο κεφάλι (ΦΩΤΟ)

Πυροβολισμοί έπεσαν τα ξημερώματα του Σαββάτου (16-12-2023) έξω από νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι Αττικής στην οδό Ιάκχου 29... 

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν τρία άτομα, τα δύο είναι αδέλφια, ενώ ο ένας πυροβολήθηκε στο κεφάλι. Και οι τρεις είναι από τη Κρήτη και νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς». Πρόκειται για δύο 28χρονους και έναν 33χρονο. Ο ένας 28χρονος νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος στο κεφάλι, ενώ οι άλλοι δύο είναι αδέρφια.

Όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες, φέρεται να προηγήθηκε καυγάς για άγνωστο λόγο και ένα αυτοκίνητο σταμάτησε αργότερα στο συγκεκριμένο σημείο και ένας ή περισσότεροι (σ.σ. δεν έχει διευκρινιστεί) βγήκαν από το όχημα και άρχισαν να πυροβολούν τα τρία άτομα. Στη συνέχεια έγιναν «καπνός».

Σύμφωνα με πληροφορίες οι τρεις τραυματίες είναι από την Κρήτη, όπως προαναφέραμε, και ήρθαν στην Αθήνα για μπάτσελορ πάρτι.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αττικής, η οποία κάνει λόγο για ένα ακόμα ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA