ΣΥΡΙΖΑ: «Ανησυχούμε για τους πολίτες γιατί δεν έχει προηγούμενο το καθεστώς Μητσοτάκη, είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο και αδίστακτο...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

ΣΥΡΙΖΑ: «Ανησυχούμε για τους πολίτες γιατί δεν έχει προηγούμενο το καθεστώς Μητσοτάκη, είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο και αδίστακτο...»

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει στην ανακοίνωση που απέστειλε στο EviaZoom.gr την Τρίτη (19-12-2023):

«Ανησυχούμε για τους πολίτες γιατί δεν έχει προηγούμενο το καθεστώς Μητσοτάκη, είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο και αδίστακτο...

Η τοποθέτηση του Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλου στη Βουλή για τις τροπολογίες της Κυβέρνησης:

Οφείλω να πω ότι ανησυχούμε. Ανησυχούμε και γι’ αυτό οφείλουμε να διατυπώσουμε αυτόν το δημόσιο λόγο εντός του Κοινοβουλίου. Δεν μπορούμε να έχουμε έναν Πρωθυπουργό ο οποίος να είναι ανεπαρκής σε τόσο σημαντικά ζητήματα και εθνικά θέματα αλλά και σε θέματα δικαιωμάτων και θέματα εργασίας.

Εμείς, λοιπόν, κύριε Πρόεδρε, λέμε συνολικά ότι η Κυβέρνηση δεν πάει καλά. Τα έχει βάλει με οτιδήποτε προσπαθούσαμε στη χώρα μας να θεωρήσουμε ευρωπαϊκό κεκτημένο.

Τα έχει βάλει με τη δημοκρατία, τα έχει βάλει με τους θεσμούς, τα έχει βάλει με τις ανεξάρτητες αρχές, γράφει στα παλιά της τα παπούτσια δικογραφία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελικής Αρχής, τα βάζει με το Δήμο Αθηναίων, τα βάζει με τους επιστήμονες, με το Εθνικό Αστεροσκοπείο, τα βάζει με την αλήθεια.

Ξέρετε, όταν τα βάζετε με την αλήθεια, πολύ γρήγορα θα συναντήσετε μια άλλη αλήθεια, της απαξίωσης της πολιτικής, δυστυχώς, που πολλοί από εσάς προκαλείτε.

Δυστυχώς, κύριοι Υπουργοί της Νέας Δημοκρατίας και κυρία Υπουργέ, εσείς οι ίδιοι απαξιώνετε την πολιτική, υποβαθμίζετε την πολιτική στην Ελλάδα και αυτό θα είναι και κοινωνικό πρόβλημα αύριο.

Σήμερα ήρθε η ώρα του Δήμου Αθηναίων και των Αθηναίων πολιτών, να εισπράξουν μια καθεστωτική αντίληψη από το καθεστώς Μητσοτάκη και την οικογένεια Μητσοτάκη.

Έχετε πέσει πολύ χαμηλά, πάρα πολύ χαμηλά. Προσέξτε».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA