Σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας: Επέστρεψε δριμύτερη η «GREEK MAFIA», ακόμα πυροβολούν... - «Γάζωσαν με καλάσνικοφ και 100 σφαίρες 44χρονο έξω από βενζινάδικο και διέφυγαν ανενόχλητοι - Το θύμα ήταν γνωστός με το παρατσούκλι «Ζαμπόν» στο χώρο της νύχτας και όχι μόνο... (ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ, ΦΩΤΟ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας: Επέστρεψε δριμύτερη η «GREEK MAFIA», ακόμα πυροβολούν... - «Γάζωσαν με καλάσνικοφ και 100 σφαίρες 44χρονο έξω από βενζινάδικο και διέφυγαν ανενόχλητοι - Το θύμα ήταν γνωστός με το παρατσούκλι «Ζαμπόν» στο χώρο της νύχτας και όχι μόνο... (ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ, ΦΩΤΟ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ζει και βασιλεύει η «GREEK MAFIA» η οποία επέστρεψε δριμύτερη τα ξημερώματα της Κυριακής (14-01-2024), αυτή τη φορά σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας, στη περιοχή «Νέος Κόσμος»...

Με 100 σφαίρες, ίσως και περισσότερες, άγνωστοι εκτέλεσαν τον 44χρονο Βαγγέλη Ζαμπούνη, -γνωστό με το παρατσούκλι «Ζαμπόν» στο χώρο της νύχτας και συνδεόταν με τη λεγόμενη «GREEK MAFIA»-, έξω από το πρατήριο καυσίμων που διατηρεί η οικογένειά του λίγο πριν τις 2:00 τα ξημερώματα της Κυριακής (14-01-2024), στη συμβολή των οδών Φραντζή και Ηλία Ηλιου, στο Νέο Κόσμο. Οι άγνωστοι εκτελεστές διέφυγαν ανενόχλητοι...

Ο Βαγγέλης Ζαμπούνης που εκτελέστηκε με 100 σφαίρες:
Στη συνέχεια εντοπίστηκε στο Χαϊδάρι καμένο ολοσχερώς το φερόμενο αυτοκίνητο που φέρεται να χρησιμοποίησαν οι εκτελεστές. Πρόκειται για ένα όχημα υπ’ αριθ. ΖΧT-9223 μάρκας LEXUS.

Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ (ΑΠΟ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ):Σημειώνεται ότι και το 2018, είχε γίνει πάλι απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του 44χρονου στον Πειραιά αλλά τότε είχε γλυτώσει τον θάνατο με μερικούς τραυματισμούς στα πόδια. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές από τότε είχε αυξήσει τη φρουρά του και κυκλοφορούσε με όπλα (σ.σ. βρέθηκε και καλάσνικοφ στο όχημα του, που ήταν μέσα όταν γαζώθηκε, το οποίο δεν πρόλαβε να χρησιμοποιήσει...) πρόκειται για τεθωρακισμένο αυτοκίνητο, αλλά τελικά η εκτέλεση του έλαβε «σάρκα και οστά» 5 χρόνια μετά με καταιγισμό πυρών.100 σφαίρες χρειάστηκαν για να σιγουρέψουν οι εκτελεστές ότι ο Ζαμπούνης δε θα σηκωνόταν ποτέ ξανά. Οι πληροφορίες λένε ότι επρόκειτο για το πιο ακριβό «συμβόλαιο» που εκδόθηκε μέχρι στιγμής στην Ελλάδα. 

Όπως και για τις υπόλοιπες εκτελέσεις, και η συγκεκριμένη δολοφονία αποδίδεται από την ΕΛΑΣ σε συμβόλαιο θανάτου, στο πλαίσιο ξεκαθαρίσματος λογαριασμών μεταξύ νονών της νύχτας και της «GREEK MAFIA» στην οποία, όπως έχει γραφτεί, συμμετέχουν και εμπλέκονται από άτομα υπεράνω πάσης υποψίας, και άτομα της εξουσίας μέχρι σκληροί κακοποιοί και νονοί της νύχτας.  

Και αυτή την έρευνα για την μαφιόζικη εκτέλεση του 44χρονου ανέλαβε το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βαγγέλης Ζαμπούνης ήταν γνωστός για τη συμμετοχή του σε ομάδα εκβιαστών που δρούσε σε Χαϊδάρι, Κορυδαλλό και Γλυφάδα, αλλά και στη «GREEK MAFIA».

Μάλιστα, σε καταθέσεις προστατευόμενης μάρτυρα – συγγενούς γνωστού ποινικού, είχε αναφερθεί το όνομά του, καθώς φέρεται να είχε αναλάβει να εκτελέσει συμβόλαιο θανάτου με στόχο την Δικαστή - Πρόεδρο Εφετών Παρασκευή Καλαϊτζή, μετά την εκδίκαση της υπόθεσης απαγωγής Παναγόπουλου.

Όπως είχε καταθέσει μάρτυρας, είχε συναντηθεί με τον 44χρονο τον Σεπτέμβριο του 2012 στη Μεταμόρφωση και τον οδήγησε στο σπίτι της Καλαϊτζή. Μάλιστα, όταν του ανέφερε ότι η Πρόεδρος Εφετών συνοδεύεται από έναν αστυνομικό, εκείνος φέρεται να της είχε απαντήσει ότι «θα φύγει και αυτός μαζί». Τελικά το σχέδιο της δολοφονίας της Δικαστή δεν υλοποιήθηκε, καθώς ο Βαγγέλης Ζαμπούνης συνελήφθη τον Νοέμβριο του ίδιου έτους για οπλοκατοχή.

Επίσης ο Βαγγέλης Ζαμπούνης είχε αναφερθεί και σε δικογραφία που είχε συντάξει η Ασφάλεια Αττικής για τη δολοφονία της 29χρονης Μαρίας Καφιέρη το 2009 σε ζαχαροπλαστείο στα Καμίνια, αλλά και στη δολοφονία της φίλης του Κατερίνας Αναγνωστάκη – Katerina Bellamafia όπως ήταν γνωστή στα κοινωνικά δίκτυα, την οποία εκτέλεσαν τον Σεπτέμβριο του 2018 στην Κηφισιά.

Επίσης ο Βαγγέλης Ζαμπούνης ήταν και σε δικογραφία εκβιαστών με κατηγορούμενους επίσης, για την ίδια υπόθεση, ξανά αστυνομικούς.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ (ΑΠΟ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ) - ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA