Σίμος Κεδίκογλου στο EviaZoom.gr: «Φυσικά και θα ψηφίσω το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, κάποια στιγμή έπρεπε να λυθεί και αυτό το ζήτημα που αφορά μειοψηφίες και ανισότητες παιδιών στην κοινωνία...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
 

Σίμος Κεδίκογλου στο EviaZoom.gr: «Φυσικά και θα ψηφίσω το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, κάποια στιγμή έπρεπε να λυθεί και αυτό το ζήτημα που αφορά μειοψηφίες και ανισότητες παιδιών στην κοινωνία...»

Με μία λιτή δήλωση απάντησε στην ερώτηση του EviaZoom.gr ο τ. Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και Βουλευτής Εύβοιας της ΝΔ, Σίμος Κεδίκογλου για το αν ψηφίσει το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τα ομόφυλα ζευγάρια και αν έχει προβληματισμούς και αμφιβολίες όπως άλλοι βουλευτές της ΝΔ...

Ο Σίμος Κεδίκογλου τόνισε τα εξής:

«Φυσικά και θα ψηφίσω το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, συναντήθηκα και εγώ με τον πρωθυπουργό για ενημέρωση και όχι για να με πείσει για κάτι. Δεν είχα καμία αμφιβολία και κανένα ενδοιασμό για να μην το ψηφίσω από την αρχή και είχαμε μία γόνιμη συζήτηση όπως πάντα έχω μαζί του.

Αυτό το νομοσχέδιο μπορεί να μην αφορά εμένα προσωπικά και τους περισσότερους ανθρώπους που ξέρω, αλλά αφορά μειοψηφίες και ανισότητες παιδιών στην κοινωνία που έχουν λιγότερα δικαιώματα από άλλα παιδιά κάτι που δεν έπρεπε να συμβαίνει και κάποια στιγμή έπρεπε να λυθεί και αυτό το ζήτημα...»

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA