Απίστευτη επίθεση του προέδρου της ‘Ενωσης Ελλήνων Ποινικολόγων στην κυβέρνηση για αξιόποινες και αντισυνταγματικές πράξεις - Αλίμονο στους δημοσιογράφους καθώς έρχονται… ερπύστριες! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Απίστευτη επίθεση του προέδρου της ‘Ενωσης Ελλήνων Ποινικολόγων στην κυβέρνηση για αξιόποινες και αντισυνταγματικές πράξεις - Αλίμονο στους δημοσιογράφους καθώς έρχονται… ερπύστριες!

Του Γιάννη Ντάσκα... 

Για πρώτη φορά η Νομική Σχολή και η Επιστημονική Επιτροπή της Βουλής, δηλαδή οι δυο σημαντικότεροι φορείς για μια κυβέρνηση εξέφρασαν την πλήρη και κάθετη αντίθεσή τους στο νομικό έκτρωμα (τροποποιήσεις Ποινικού Κώδικα) με το οποίο η Κυβέρνηση Μητσοτάκη εισάγει κάτι σαν “γκουλάγκ” (φυλακίσεις εξπρές) και στο χώρο της ενημέρωσης και της ελεύθερης διακίνησης πληροφοριών.

Ο γνωστός καθηγητής της Νομικής και πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων κ. Ηλίας Αναγνωστόπουλος σε συνέντευξή του στον Παντελή Καψή τόνισε όλα τα παραπάνω με παραδείγματα. Οτι δηλαδή είναι άθλιο το επιχείρημα ότι διορθώνουν οι νέοι κώδικες το καθεστώς ατιμωρησίας που επικρατεί στην Ελλάδα,διότι στην Ελλάδα στους 100 χιλιάδες κατοίκους αντιστοιχούν 106 φυλακισμένοι,ενώ στην “σκληρή” Γερμανία αντιστοιχούν οι…μισοί. Σε καμία δυτική ευρωπαϊκή χώρα δεν αντιστοιχούν περισσότεροι από την Ελλάδα.

Αποκάλυψε ακόμα ότι για την σύνταξη τους εκτρώματος αυτού,το οποίο είναι ευθέως αντισυνταγματικό καθώς προ-δημεύει και περιουσίες δεν έγινε κανένα απο τα νομικά βήματα που έχει ανακοινώσει ως ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ (το εγχειρίδιο καλής νομοθέτησης) η ίδια η Κυβέρνηση Μητσοτάκη!!!

Δείτε τη συνέχεια ΕΔΩ...

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA