Φοιτητές και μαθητές συνεχίζουν δυναμικά σε όλη τη χώρα τις κινητοποιήσεις με καταλήψεις και συλλαλητήρια - «Δεν φοβόμαστε το καθεστώς Μητσοτάκη...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Φοιτητές και μαθητές συνεχίζουν δυναμικά σε όλη τη χώρα τις κινητοποιήσεις με καταλήψεις και συλλαλητήρια - «Δεν φοβόμαστε το καθεστώς Μητσοτάκη...»

«Καλούμε όλη την κοινωνία, φορείς των εργαζομένων να πλαισιώσουν τις κινητοποιήσεις, τις πορείες και τις δράσεις μας. Κλιμακώνουμε τον αγώνα, προετοιμάζουμε μπλακ-άουτ σε περίπτωση κατάθεσης και εισαγωγής του νομοσχεδίου για ψήφιση...», τονίζουν σε κοινή τους ανακοίνωση οι φοιτητικοί σύλλογοι της χώρας...

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι θα συνεχιστούν δυναμικά οι κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα με καταλήψεις και συλλαλητήρια. Μάλιστα, επισημαίνεται ότι θα πραγματοποιηθεί μεγάλο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στις 8 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 12:00 το μεσημέρι στα Προπύλαια.

«Η προσπάθεια της κυβέρνησης να παρουσιάσει τους αγώνες μας παράνομους και τους φοιτητές “εγκληματίες”, επιστρατεύοντας και τα ΜΜΕ, δεν μας σταματά. Το καθεστώς Μητσοτάκη δεν το φοβόμαστε...», καταλήγει η ανακοίνωση.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA