Τέμπη Επέτειος Δολοφονίας & Έγκληματος - Νέο ντοκουμέντο κτηνωδίας στη Θεσσαλονίκη: Ματατζής πνίγει πεσμένο μαθητή και του πιέζει το κεφάλι στο έδαφος με την κάλυψη και άλλων ματατζήδων - «Τι κάνεις ρε αλήτη...», του φώναζε εξαγριωμένος ο κόσμος (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Τέμπη Επέτειος Δολοφονίας & Έγκληματος - Νέο ντοκουμέντο κτηνωδίας στη Θεσσαλονίκη: Ματατζής πνίγει πεσμένο μαθητή και του πιέζει το κεφάλι στο έδαφος με την κάλυψη και άλλων ματατζήδων - «Τι κάνεις ρε αλήτη...», του φώναζε εξαγριωμένος ο κόσμος (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Νέο σοκ προκαλεί το βίντεο από τις στιγμές έντασης κατά την διάρκεια της πορείας στη Θεσσαλονίκη που σημειώθηκε την Τετάρτη (28-02-2024), ένα χρόνο μετά από το έγκλημα και την δολοφονία των Τεμπών...

Όπως θα δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ του Thesstoday.gr, ένας ματατζής ρίχνει στο δρόμο έναν νεαρό μαθητή - διαδηλωτή και ενώ είναι από πάνω του, του κρατά σφιχτά τα χέρια και τον πιέζει στο λαιμό. Ο διαδηλωτής προσπαθεί να κουνηθεί, αλλά ο άνδρας των ΜΑΤ του πιέζει και το κεφάλι στο έδαφος. 

Γύρω ακούγονται φωνές από τους εξαγριωμένους πολίτες όπως: «τι κάνεις ρε αλήτη;» κ.α., ενώ μία γυναίκα πλησιάζει και προσπαθεί να πείσει τους ματατζήδες να αφήνουν ήσυχο τον νεαρό, και επιχειρεί να τον πλησιάζει, όμως δεν της το επιτρέπουν. «Είναι παιδί...» ακούγεται να φωνάζει σε κατάσταση πανικού.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA