(Super League) Παναθηναϊκός - Κηφισιά 1-1: Νέα «πράσινη» γκέλα στη Λεωφόρο από την ουραγό της βαθμολογίας που έχασε τα ...άχαστα για να φύγει και με το «διπλό» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

(Super League) Παναθηναϊκός - Κηφισιά 1-1: Νέα «πράσινη» γκέλα στη Λεωφόρο από την ουραγό της βαθμολογίας που έχασε τα ...άχαστα για να φύγει και με το «διπλό» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ουραγός του πρωταθλήματος Κηφισιά, που μπορούσε να κερδίσει, έφυγε με την ισοπαλία (1-1) από την Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό την Κυριακή (25-02-2024) για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League...

Οι «πράσινοι» που πραγματοποίησαν απογοητευτική εμφάνιση έπεσαν στην τρίτη θέση (-3) από την πρωτοπόρο ΑΕΚ ενώ η διαφορά από τον τέταρτο Ολυμπιακό είναι μόλις 2 βαθμοί.

Αν και προηγήθηκε με τον Παλάσιος στο 37’, ο Παναθηναϊκός έμεινε με 10 παίκτες στο 64’ μετά την απευθείας αποβολή του Σένκεφελντ και είδε την Κηφισιά να ισοφαρίζει στο 68’ με το αυτογκόλ του Αράο, ενώ στο τέλος του αγώνα η ουραγός της βαθμολογίας έχασε απίστευτες ευκαιρίες για να φύγει και με το «διπλό».

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φατίχ Τερίμ): Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης (90’+2’ Αϊτόρ), Σένκεφελντ, Αράο, Μλαντένοβιτς (90’+2’ Βιλένα), Ρουμπέν (67 Ούγκο), Κώτσιρας, Παλάσιος, Μπακασέτας (76’ Μαντσίνι), Λημνιός (76’ Γερεμέγεφ), Ιωαννίδης.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Κώστας Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος, Τεϊσέιρα, Μποτία (74’ λ.τρ. Παρράς), Τσάπαν (16’ λ.τρ. Βαφέας), Μίλισεβιτς, Τσανάτζια, Πρίτσας (46’ Γιόβαντσιτς), Κλωναρίδης, Ματέους Σάντος, Μενέντες (63’ Τεττέι), Οζέγκοβιτς (62’ Μπιφουμά).

ΒΙΝΤΕΟ - ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA