(Κύπελλο Ελλάδας) Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 1-2 (6-5 πέναλτι): Ο Ντραγκόφσκι έστειλε τους «πράσινους» στον τελικό (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

(Κύπελλο Ελλάδας) Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 1-2 (6-5 πέναλτι): Ο Ντραγκόφσκι έστειλε τους «πράσινους» στον τελικό (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Παναθηναϊκός είχε νικήσει στον πρώτο ημιτελικό στην Τούμπα (0-1), ωστόσο ο ΠΑΟΚ σε ένα ματς θρίλερ στη Λεωφόρο την Τετάρτη (21-02-2024) κέρδισε 1-2 αλλά την πρόκριση στον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας την πήραν οι «πράσινοι» στη διαδικασία των πέναλτι με ήρωα τον Ντραγκόφσκι...

Ο Πολωνός γκολκίπερ έκανε το ματς της ζωής του και στέλνει την ομάδα του Φατίχ Τερίμ να διεκδικήσει το τρόπαιο απέναντι σε Άρη ή Παναιτωλικό. Ο ΠΑΟΚ στρίμωξε το “τριφύλλι” και έφυγε νικητής από την Λεωφόρο, χωρίς όμως την πρόκριση, που ήταν το ζητούμενο. Ο Λημνιός πλήγωσε την πρώην ομάδα του, στέλνοντας το παιχνίδι στα πέναλτι και εκεί μίλησε ο Ντραγκόφσκι, ο οποίος κράτησε τρεις φορές ζωντανό τον Παναθηναϊκό.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου βρήκε το γκολ που έψαχνε στο 72′ με τον Ζίβκοβιτς και οδήγησε το ματς στη παράταση πετυχαίνοντας και δεύτερο γκολ στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου της παράτασης με τον Κεντζιόρα.

Οι Θεσσαλονικείς φαινόταν πως θα πάρουν την πρόκριση για τον τελικό, όμως στην τελευταία φάση της παράτασης, ο Παναθηναϊκός μείωσε σε 1-2 με τον Λημνιό και έστειλε τον αγώνα στη ρουλέτα των πέναλτι.

Με ήρωα τον Ντραγκόφσκι που έπιασε τρία πέναλτι ο Παναθηναϊκός πήρε το εισιτήριο για τον τελικό όπου θα αντιμετωπίσει τον Άρη ή τον Παναιτωλικό.

Τα πέναλτι:

Σπόραρ (απέκρουσε ο Κοτάρσκι)
Κουλιεράκης 0-1
Γερεμέγεφ 1-1
Μουργκ 1-2
Μπακασέτας 2-2
Κεντζιόρα 2-3
Κώτσιρας 3-3
Μεϊτέ 3-4
Μλαντένοβιτς 4-4
Ντεσπόντοφ (απέκρουσε ο Ντραγκόφσκι)
Λημνιός (άουτ)
Οζντόεφ (απέκρουσε ο Ντραγκόφσκι)
Μαντσίνι 5-4
Μάρκος Αντόνιο 5-5
Αράο (δοκάρι)
Ότο (απέκρουσε ο Ντραγκόφσκι)
Σχένκεφελντ 6-5
Σαμάτα (άουτ)

Παναθηναϊκός (Φατίχ Τερίμ): Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Γεντβάι (57′ Σχένκεφελντ), Αράο, Μλαντένοβιτς, Ζέκα (76′ Βαγιαννίδης), Βιλένα (85′ Μαντσίνι), Μπακασέτας, Μπερνάρ (106′ Γερεμέγεφ), Παλάσιος (85′ Λημνιός), Ιωαννίδης (76′ Σπόραρ).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Ότο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης (4′ Κουλιεράκης), Μπάμπα, Σβαμπ (74′ Οζντόεφ), Μεϊτέ, Ζίβκοβιτς (85′ Μουργκ), Κωνσταντέλιας (110′ Μάρκος Αντόνιο), Τάισον (74′ Ντεσπόντοφ), Τόμας (74′ Σαμάτα).

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA