Πρωτοφανές μπάχαλο στον ΣΥΡΙΖΑ που μόνο Αξιωματική Αντιπολίτευση δεν θυμίζει: Ακυρώθηκαν τελικά οι Προεδρικές Εκλογές μέσα σε λίγες ώρες - Δείτε τι ειπώθηκε μεταξύ Κασσελάκη και Γεροβασίλη και άλλαξαν γνώμη - Το γλεντάει το καθεστώς Μητσοτάκη... (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Πρωτοφανές μπάχαλο στον ΣΥΡΙΖΑ που μόνο Αξιωματική Αντιπολίτευση δεν θυμίζει: Ακυρώθηκαν τελικά οι Προεδρικές Εκλογές μέσα σε λίγες ώρες - Δείτε τι ειπώθηκε μεταξύ Κασσελάκη και Γεροβασίλη και άλλαξαν γνώμη - Το γλεντάει το καθεστώς Μητσοτάκη... (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτά που γίνονται πραγματικά στον ΣΥΡΙΖΑ δεν περιγράφονται με λόγια, την ώρα που η χώρα βυθίζεται στο καθεστώς του Μητσοτάκη με την δημοκρατία και τους θεσμούς να έχουν κατακρεουργηθεί, η Αξιωματική Αντιπολίτευση ζει στον κόσμο της...

Και ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο (24-02-2024) ανακοινώθηκε ότι θα διεξαχθούν νέες εκλογές για την Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την αμφισβήτηση του Κασσελάκη και την παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα, ακολούθησε η ανακοίνωση υποψηφιότητας της Όλγας Γεροβασίλη απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη, αλλά όλα αυτά ακυρώθηκαν την Κυριακή (25-02-2024) μετά από μία πρωτοφανή διαδικασία - μπάχαλο και με αντικρουόμενες δηλώσεις σε ένα κόμμα που μόνο σε Αξιωματική Αντιπολίτευση δεν θυμίζει.

Στο ΒΙΝΤΕΟ που θα δείτε ακολούθησε ξαφνικά ο εξής διάλογος μεταξύ Γεροβασίλη - Κασσελάκη που ακύρωσε τις εκλογές και αν βγάλετε άκρη εσείς, θα βγάλουμε και εμείς...:

Γεροβασίλη από το βήμα: "Ζήτησα από τον Πρόεδρο να αποσύρει την πρόταση του για εκλογές... Περιμένω! Εάν την αποσύρεις δεν έχω κανένα λόγο να επιμείνω για εκλογές..."

Ο Κασσελάκης ανεβαίνει στο Βήμα: "Όλγα εάν αποσύρεις την υποψηφιότητα σου δεν έχω ανάγκη να πάω σε εκλογές...", μετά φεύγει...

Γεροβασίλη από το Βήμα: "Συντρόφισσες το Σώμα είναι κυρίαρχο", (σ.σ. ακούγεται θόρυβος), "Προφανώς δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε έτσι... Χωρίς διασφαλίσεις, χωρίς εγγυήσεις, ούτε τεχνικές, ε προφανώς είναι αστείο να μιλάμε για εκλογές..., επομένως αν θες εκλογές κάντες είπα μόνος σου Πρόεδρε... Για τα περαιτέρω είπα ότι δεν υπάρχει λευκή επιταγή... Δεν καταλαβαίνω ποιος το εννοεί αυτό εδώ μέσα... Και εγώ φυσικά.... Το συνέδριο είναι κυρίαρχο όργανο αν πει όχι, ναι, όχι και λοιπά προφανώς αυτή θα είναι η απόφαση... Δεν είμαι αυτή που έβαλε την πρόταση για εκλογές..."

ΔΕΙΤΕ: 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ - Η στιγμή που η Γεροβασίλη ανακοινώνει την υποψηφιότητά της για την προεδρία: Οι αποδοκιμασίες, και η παρέμβαση - νέα ομιλία Κασσελάκη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA