Στο Μαρμάρι Εύβοιας κηδεύτηκε ο Αιγύπτιος μακελάρης της Γλυφάδας που σκότωσε τρία άτομα και μετά αυτοκτόνησε - Κάτι ψαράδες έδωσαν το παρών... | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Στο Μαρμάρι Εύβοιας κηδεύτηκε ο Αιγύπτιος μακελάρης της Γλυφάδας που σκότωσε τρία άτομα και μετά αυτοκτόνησε - Κάτι ψαράδες έδωσαν το παρών...

Έγινε η κηδεία του 76χρονου Αιγύπτιου «Άρη» που σκόρπισε τον θάνατο στη ναυτιλιακή εταιρεία της εφοπλιστικής οικογένειας Καρνέση -στη Γλυφάδα Αττικής-, μέλος της οποίας αποτελούσε και ο ίδιος μέχρι πρότινος, καθώς επί 35 χρόνια ζούσε μαζί τους...

Κηδεύτηκε στο νεκροταφείο στο Μαρμάρι Εύβοιας, απέναντι από τους Πεταλιούς που εργάστηκε επί σειρά ετών για την εφοπλιστική οικογένεια.

Το τελευταίο «αντίο» ειπώθηκε παρουσία λιγοστών φίλων που τον ήξεραν από παλιά, αλλά χωρίς τη παρουσία συγγενών του. Βρέθηκαν μόνο λιγοστοί ψαράδες που έβλεπαν τον 76χρονο ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Μετά το τριπλό φονικό στη Γλυφάδα κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για το πότε και πού θα γινόταν η ταφή του δράστη και αυτόχειρα, για τον άντρα που έβαψε τα χέρια του με αίμα στη ναυτιλιακή της Γλυφάδας, όταν έφτασε αποφασισμένος να σκοτώσει τη Μαρία Καρνέση.

Μέχρι σήμερα κανείς από εκείνους που γνώριζαν τον 76χρονο δεν μπορεί να πιστέψει τα όσα έγιναν. Κανείς δεν έχει απάντηση στα ερωτήματα για τα κίνητρα της δολοφονικής επίθεσης.

Ο 76χρονος δεν ήταν ένας απλός υπάλληλος της οικογένειας Καρνέση, αλλά κάτι σαν μέλος τους. Μαζί τους σε διακοπές, ακόμα και στο ίδιο σπίτι τα χρόνια του κορωνοϊού.

Δείτε ΕΔΩ τι είχε δηλώσει πρόσφατα και αποκλειστικά στο EviaZoom.gr ο Κοινοτάρχης του Μαρμαρίου για τον Αιγύπτιο και την εφοπλιστική οικογένεια.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA