Ταξίδι Κυριάκου με Μαρέβα σε Ινδία και στο «αμαρτωλό» Κατάρ - Ζήτησε να έρθουν στην Ελλάδα χιλιάδες εργάτες και να γίνουν επενδύσεις... (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Ταξίδι Κυριάκου με Μαρέβα σε Ινδία και στο «αμαρτωλό» Κατάρ - Ζήτησε να έρθουν στην Ελλάδα χιλιάδες εργάτες και να γίνουν επενδύσεις... (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Σε Ινδία και Κατάρ ταξίδεψε και βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με την γυναίκα του Μαρέβα Γκραμπόφσκι...

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εστάλη στο EviaZoom.gr, στην Ινδία συνάντησε τον Πρωθυπουργό Ναρέντρα Μόντι, και απηύθυνε κάλεσμα στους Ινδούς επιχειρηματίες και σε εργάτες να έρθουν στην Ελλάδα προαναγγέλλοντας ότι σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις για τη μετανάστευση και την κινητικότητα.

Επίσης ο Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη και στο Κατάρ και κατά τη συνάντησή του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Εμίρη του Κατάρ, Σεΐχη Tamim bin Hamad Al-Thani, διαπιστώθηκε η κοινή βούληση για εμβάθυνση της συνεργασίας στον τομέα της ενέργειας, καθώς και στους τομείς του τουρισμού, των υποδομών, της γεωργίας, του πολιτισμού, του αθλητισμού και επιστημών.

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA