Τραγουδιστής Χρήστος Μάστορας από το Metropolitan: «Ο κορονοϊός μου προκάλεσε σοβαρή ασθένεια στο μάτι...» (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Τραγουδιστής Χρήστος Μάστορας από το Metropolitan: «Ο κορονοϊός μου προκάλεσε σοβαρή ασθένεια στο μάτι...» (ΦΩΤΟ)

Στο ιδιωτικό νοσοκομείο Metropolitan νοσηλεύεται ο τραγουδιστής Χρήστος Μάστορας εδώ και λίγα 24ωρα, και το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται με τον Σάκη Ρουβά εξέδωσε ανακοίνωση και ανέφερε πως θα παραμείνει κλειστό λόγω ασθένειας του τραγουδιστή...

Ο Γιώργος Μάστορας με ανάρτηση του στα social media που εμπεριέχουν και φωτογραφίες αποκάλυψε την Πέμπτη (15-02-2024) ότι πάσχει από σοβαρή λοίμωξη στο ένα μάτι λόγω κορονοϊού και νοσηλεύεται στο ιδιωτικό νοσοκομείο «Metropolitan».

Η ανάρτηση του με τις ΕΙΚΟΝΕΣ που δημοσίευσε:

«Συνήθως αδιαφορώ για το τι λέγεται για μένα γιατί έχω ένα πολύ δυνατό στενό κύκλο ανθρώπων που με αγαπούν και τους αγαπώ αδιαπραγμάτευτα και για εκείνους είμαι ο Χρήστος, ο Χρηστάρας και ο Χρηστάκης που πάντα ήξεραν.

Για την οικογένειά μου πεθαίνω, για τους φίλους μου που τους έχω από μικρό παιδί πεθαίνω και πεθαίνουν κι αυτοί για μένα. Έχουμε μια μικρή φυλή, ο ένας είμαστε για τον άλλον. Αυτό με κάνει τόσο ελεύθερο στα επαγγελματικά μου και τόσο ανθεκτικό στην κριτική του κόσμου, στις απόψεις του κόσμου για μένα. Ή μάλλον για τον τύπο που λέγεται Μάστορας.

Ακούω κατά καιρούς διάφορες φήμες και έτυχε να ακούσω και τώρα κάποιες άλλες που δεν τιμούν οποίους τις διαδίδουν.

Θα ανεβάσω μερικές φωτογραφίες από τις δύο δύσκολες τελευταίες εβδομάδες. Ο πιο σημαντικός λόγος που τις ανεβάζω είναι για να μοιραστώ την ιστορία μου για την αμφοτερόπλευρη δακρυοαδενίτιδα.

Αιτία ο κοβιντ ο άτιμος…Ψάξτε το.

Μπορεί και κάποιος από εσάς να υποφέρει από αυτήν αυτό τον καιρό και να μην ξέρει πως να το διαχειριστεί..

Εγώ μπήκα στο νοσοκομείο και είχα την πιο απίστευτη γιατρό, την Δήμητρα Πορτάλιου να με προσέχει σε κάθε βήμα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Σωτήρη Χαραμόγλη για όλα και μία μεγάλη αγκαλιά σε όλους τους υπέροχους εργαζόμενους στο "Metropolitan Hospital..." Είμαι καλά τώρα όποτε πάμε γερά...»

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA