Χαμός με τον Μπιμπίλα: Κινητοποίησε Πυροσβεστική, Αστυνομία και ΕΥΔΑΠ γιατί έπεσε το κινητό του σε φρεάτιο - «Αν δεν ήμουν βουλευτής θα γινόταν αυτό;» (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαμός με τον Μπιμπίλα: Κινητοποίησε Πυροσβεστική, Αστυνομία και ΕΥΔΑΠ γιατί έπεσε το κινητό του σε φρεάτιο - «Αν δεν ήμουν βουλευτής θα γινόταν αυτό;» (ΦΩΤΟ)

Μια περιπέτεια είχε την Κυριακή (04-02-2024) ο ηθοποιός και βουλευτής της "Πλεύσης Ελευθερίας" Σπύρος Μπιμπίλας, όπως μοιράστηκε με τους φίλους του στα social media καθώς σύμφωνα με όσα έγραψε έπεσε το κινητό του σε ένα φρεάτιο...

Στο Instagram, έγραψε ότι γλίστρησε από την τσέπη του και έπεσε σε φρεάτιο που βρισκόταν κάτω από το αυτοκίνητό του σε δρόμο της Αγίας Παρασκευής. Ο πανικός του, όπως λέει, επήλθε γιατί «το κινητό έχει μέσα αρχεία, mail, είναι εργαλείο δουλειάς για μένα...» 

Και όπως περιγράφει, πήγε σε αστυνομικό τμήμα, με τους αστυνομικούς να δηλώνουν αναρμόδιοι, ενώ από την Πυροσβεστική του μεταφέρθηκε πως αν είχε πέσει άνθρωπος ή ζώο θα ερχόταν για απεγκλωβισμό. Επόμενη υπηρεσία με την οποία επικοινώνησε ήταν ο Δήμος, όμως δεν έλαβε κάποια απάντηση και στη συνέχεια κάλεσε την ΕΥΔΑΠ. «Περιχαρής ο συνομιλητής μου αφού είμαι εγώ, θέλει να βοηθήσει», σχολιάζει. 

Στην ανάρτησή του γράφει ότι η υπηρεσία με την οποία μίλησε του είπε πως «μπορεί το φρεάτιο να ανήκει στην ΕΥΔΑΠ αλλά η σιδερένια σχάρα ανήκει στον Δήμο, οπότε πρέπει να περιμένω την Δευτέρα» και συνεχίζει ο Σπύρος Μπιμπίλας:

«Εξηγώ ότι είμαι βουλευτής και χρειάζονται το κινητό και τότε κινητοποιούνται κι έρχονται στον χώρο του συμβάντος ευγενέστατοι υπάλληλοι και απεγκλωβίζουν το κινητό αφού σηκώνουν με λοστούς την σχάρα. Τους ευχαριστώ θερμά που με εξυπηρέτησαν και την ΕΥΔΑΠ που έχει υπηρεσία εκτάκτων περιστατικών. Αν δεν ήμουν όμως βουλευτής θα γινόταν όλο αυτό, ένας απλός πολίτης θα τύχαινε τέτοιας εξυπηρέτησης; Αυτό είναι το ερώτημα που με προβληματίζει....»

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA