Νοσοκομείο Χαλκίδας - Πρόεδρος εργαζομένων στο EviaZoom.gr για Άδωνι: «Ήρθε σαν τον "κλέφτη" με το γνωστό στιλάκι και την ώρα που ερχόταν μας έλεγε ότι πήρε 41% και μπορεί να κάνει ότι θέλει, γιατί τότε δεν ερχόταν όταν είχε κόσμο και εκεί θα καταλάβαινε πόσο ευχαριστημένος είναι ο λαός...» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Νοσοκομείο Χαλκίδας - Πρόεδρος εργαζομένων στο EviaZoom.gr για Άδωνι: «Ήρθε σαν τον "κλέφτη" με το γνωστό στιλάκι και την ώρα που ερχόταν μας έλεγε ότι πήρε 41% και μπορεί να κάνει ότι θέλει, γιατί τότε δεν ερχόταν όταν είχε κόσμο και εκεί θα καταλάβαινε πόσο ευχαριστημένος είναι ο λαός...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως προαναφέραμε στο πρώτο και στο δεύτερο δημοσίευμα (δείτε ΕΔΩ, και ΕΔΩ), με έντονη αστυνομική συνοδεία, και κάτω από άκρα μυστικότητα, κοινώς σαν τον «κλέφτη», επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Χαλκίδας το απόγευμα της Παρασκευής (15-03-2024) ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης για να αποφύγει τις κινητοποιήσεις και την οργή των εργαζομένων και να συνομιλήσει αποκλειστικά μόνο με τον Διοικητή και το υπόλοιπο Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου για τα απογευματινά χειρουργεία, τα οποία όπως ανέφερε ξεκινούν σύντομα και στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, την ώρα που ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Χαλκίδας διαμαρτύρεται έντονα καθώς, όπως τονίζουν, δεν υπάρχουν ούτε γιατροί, ούτε νοσηλευτές, χαρακτηρίζοντας μάλιστα «Τέμπη» το συγκεκριμένο Νοσοκομείο...

Δείτε τώρα τι δήλωσε αποκλειστικά στον δημοσιογράφο Μιχάλη Τσοκάνη και στην κάμερα του EviaZoom.gr (που ήταν το μοναδικό μέσο της Εύβοιας και Στερεάς στο Νοσοκομείο), η Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Χαλκίδας Ιωάννα Ιωάννου, η οποία ανέφερε τα εξής:

«Ο Υπουργός Υγείας ήρθε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας σαν τον "κλέφτη", κανένας δεν το γνώριζε, από το πρωί μας λέγανε ότι δεν πρόκειται να έρθει ο Υπουργός και θα πάει απευθείας στο Επιμελητήριο... Και τελευταία στιγμή θα πρέπει να το παίξουμε ντετέκτιβς να δούμε πως κινούνται οι σεκιούριτοι εδώ και αν κλείνουν τον δρόμο για να έρθει. Ένα τέταρτο, 20 λεπτά νωρίτερα το μάθαμε και εμείς ότι θα έρθει εδώ ο Υπουργός και ήρθαμε και εμείς εδώ.

Ο κύριος Υπουργός ήρθε εδώ με το γνωστό στιλάκι ότι όλα τα γνωρίζει, όλα τα τακτοποιεί. Μάλιστα την ώρα που ερχόταν στο κτίριο μας είπε ότι ο λαός τους έδωσε 41% και κάνει ότι θέλει. Ο κ.Γεωργιάδης μου ζήτησε να βάλουμε στοίχημα για τα απογευματινά χειρουργεία με στατιστικά που δεν ισχύουνε και λέει ότι εγώ θα παραιτηθώ σαν Πρόεδρος. Ο κύριος θα παραιτηθεί όμως άμα συμβεί οτιδήποτε και σκοτωθεί και πεθάνει άνθρωπος εδώ μέσα; Τώρα αυτό που είπε ότι θα φέρει 60 νοσηλευτές και δεν ξέρω εγώ πόσους γιατρούς, όσους έχουν φέρει μέχρι τώρα άλλους τόσους θα δείτε...

Εάν τα κάνουνε όλα καλά και νομίζουνε ότι ο λαός είναι ευχαριστημένος ας έρθουνε το πρωί, ας ειδοποιήσουν ότι έρχονται και να έρθουν... Αυτή τη στιγμή έχουμε μόνο 3 νοσηλευτές για 36 άτομα και 48 στις κλινικές. Έχουμε 5 νοσηλευτές στα επείγοντα μαζί με έναν γιατρό για 250 περιστατικά το 24ωρο. Είμαστε κάτω από τα όρια ασφαλούς στελέχωσης σε όλα τα τμήματα, αυτό δεν λένε να το καταλάβουν.

Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να πουλήσουν ότι θα λειτουργήσουν επί πληρωμή τα απογευματινά χειρουργεία. Τα χειρουργεία θέλουν κόσμο για να λειτουργήσουν, δεν μπορεί ένας αναισθησιολόγος, ένας χειρούργος, και ένας - δύο νοσηλευτές να σου βγάλουν χειρουργείο. Που θα νοσηλευτεί; Έχουμε 100% πληρότητα στις κλινικές, θα κάνουμε διώροφα κρεβάτια στις κλινικές; Που θα τους βάζουμε; Kαι όταν χειρουργείς έναν άρρωστο θα πρέπει να τον παρακολουθήσει γιατρός, θα πρέπει να τον παρακολουθήσει νοσηλευτής. Θα χειρουργούμε και θα παρκάρουμε τα περιστατικά; Και όποτε φύγουνε; Πως το έχουνε δει;»

ΒΙΝΤΕΟ: 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Οργή και ένταση με τον Άδωνι που επισκέφθηκε σαν τον «κλέφτη» το Νοσοκομείο Χαλκίδας για τα απογευματινά χειρουργεία και τα βρήκε όλα καλά - Στοιχήματα με άγρια αντιπαράθεση του Υπουργού με τους λιγοστούς εργαζόμενους που αντιλήφθηκαν την παρουσία του και ο έντονος διάλογος του Άδωνι με τον δημοσιογράφο Μιχάλη Τσοκάνη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Άδωνις στο EviaZoom.gr από το Νοσοκομείο Χαλκίδας: «Είδα ένα φανταστικό νοσοκομείο και θα έχουμε και πολύ περισσότερο προσωπικό...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA