Πρόωρο καλοκαίρι με αφρικανική σκόνη: Οι υψηλές θερμοκρασίες γέμισαν τις παραλίες, με 30αρια μπαίνει και ο Απρίλιος (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Πρόωρο καλοκαίρι με αφρικανική σκόνη: Οι υψηλές θερμοκρασίες γέμισαν τις παραλίες, με 30αρια μπαίνει και ο Απρίλιος (ΦΩΤΟ)

Τέλη Μαρτίου, όπως αρχές Ιουλίου - Πλήθος κόσμου στις παραλίες για μπάνιο σχεδόν σε όλη την Ελλάδα...

Ο υδράργυρος έχει σκαρφαλώσει σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή, με τους ειδικούς να κρούουν τον κώδωνα κίνδυνου, ενώ με 30αρια μπαίνει και ο Απρίλιος. Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα έχουμε νέα θερμή εισβολή με νέα άνοδο της θερμοκρασίας, αλλά και νέα εισβολή σκόνης από την Αφρική που μεταφέρει σύμφωνα με τους ειδικούς επικίνδυνα για την υγεία σωματίδια.

«Θα έχουμε μετρήσεις πάνω από τις κανονικές τιμές στο μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης. Κατά μέσον όρο η θερμοκρασία στη χώρα μας τελευταία 30 χρόνια έχει ανέβει 1,5 βαθμό. Με τις υψηλές θερμοκρασίες και την έλλειψη βροχών είναι κάτι που βοηθάει ώστε να ξεραθεί αρκετά γρήγορα η καύσιμη ύλη στα δάση», δήλωσε ο διευθυντής ερευνών του Αστεροσκοπείου της Αθήνας, Κώστας Λαγουβάρδος.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA