Βαλτιμόρη: Η στιγμή που η τεράστια γέφυρα καταρρέει σαν «χάρτινος πύργος» μετά από πρόσκρουση πλοίου - Οχήματα και άνθρωποι έπεσαν στη θάλασσα... (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Βαλτιμόρη: Η στιγμή που η τεράστια γέφυρα καταρρέει σαν «χάρτινος πύργος» μετά από πρόσκρουση πλοίου - Οχήματα και άνθρωποι έπεσαν στη θάλασσα... (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Καρέ - καρέ η στιγμή της κατάρρευσης της τεράστιας γέφυρας...

Γύρω στη 01:30 τα ξημερώματα (τοπική ώρα, 07:20 Ελλάδας, 26-03-2024) έγινε γνωστό ότι ένα μεγάλο πλοίο προσέκρουσε στη γέφυρα της Βαλτιμόρης, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά και να καταρρεύσει μέρος της. Οχήματα και άνθρωποι έχουν πέσει στο νερό.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι στη 01:35 τα ξημερώματα η αστυνομία της πόλης της Βαλτιμόρης ενημερώθηκε για τη μερική κατάρρευση της γέφυρας Francis Scott Key Bridge και ότι εργάτες ενδέχεται να βρίσκονται στο νερό», δήλωσε αρχικά η Νίκι Φενόι εκπρόσωπος της αστυνομίας της πόλης.

Οι υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο σημείο, ανακοίνωσε η υπηρεσία Μεταφορών του Μέριλαντ στο Χ.

Η γέφυρα αποτελεί μέρος του αυτοκινητόδρομου Ι-95, του βασικού αυτοκινητόδρομου που διατρέχει την ανατολική ακτή των ΗΠΑ από τον βορρά ως τον νότο.

Ο ιστότοπος παρακολούθησης θαλάσσιων μεταφορών MarineTraffic έδειξε ότι ένα πλοίο που μεταφέρει εμπορευματοκιβώτια, το Dali με σημαία Σιγκαπούρης, είχε σταματήσει νωρίς σήμερα το πρωί κάτω από τη γέφυρα.

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA