Χαλκίδα - Λεωφόρος Μακαρίου: Πανικός με νέο τροχαίο έξω από την ταβέρνα «Βράχος» - 32χρονη Αλβανίδα χωρίς δίπλωμα πήρε «αμπάριζα» τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα και μία κολώνα - «Θα είχε μπει μέσα στο μαγαζί αν δεν ήταν τα αυτοκίνητα...» - Αποκλειστικές δηλώσεις στο EviaZoom.gr (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Χαλκίδα - Λεωφόρος Μακαρίου: Πανικός με νέο τροχαίο έξω από την ταβέρνα «Βράχος» - 32χρονη Αλβανίδα χωρίς δίπλωμα πήρε «αμπάριζα» τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα και μία κολώνα - «Θα είχε μπει μέσα στο μαγαζί αν δεν ήταν τα αυτοκίνητα...» - Αποκλειστικές δηλώσεις στο EviaZoom.gr (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πανικός σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (01-03-2024) στη Λεωφόρο Μακαρίου όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε μία 32χρονη Αλβανίδα, και στο οποίο επέβαιναν και τα δύο ανήλικα παιδιά της 5 και 8 ετών αντίστοιχα, προσέκρουσε με σφοδρότητα πάνω σε τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα και σε μία κολώνα, έξω από την γνωστή ταβέρνα «Βράχος»...

Η 32χρονη έχασε για άγνωστο λόγο τον έλεγχο του οχήματος το οποίο κινούνταν με υπερβολική ταχύτητα, και σύμφωνα με το ρεπορτάζ και τις μαρτυρίες στο EviaZoom.gr από τύχη δεν είχαμε κάποιο σοβαρό τραυματισμό ή κάτι χειρότερο.

Ένα από τα τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα ανήκει στον επιχειρηματία και ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Βράχος» Δ.Δημητρίου, ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στη κάμερα του EviaZoom.gr τονίζοντας τα εξής:

«Μία κυρία με υπερβολική ταχύτητα πήγε και έπεσε πρώτα στο δικό μου αυτοκίνητο το οποίο ήταν σταθμευμένο λίγο πιο κάτω πίσω από τους κάδους και μετά ήρθε και έπεσε στα άλλα δύο αυτοκίνητα που ήταν ακριβώς έξω από το μαγαζί και έριξε και μία κολώνα που υπήρχε εδώ πέρα... Ήταν πάρα πολύ έντονο, ήταν σφοδρή η σύγκρουση και ευτυχώς δεν έπαθαν τίποτα και τα δύο παιδάκια που ήταν μέσα στο αυτοκίνητο της, τα παιδιά της... Ευτυχώς που δεν πέρναγε κάποιος περαστικός και αν δεν ήταν τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα θα είχε μπει μέσα στο μαγαζί... Έχει μείνει εδώ, προς το παρών, μόνο το ένα τρακαρισμένο σταθμευμένο αυτοκίνητο, τα άλλα δύο διαλυμένα σταθμευμένα τα έχει πάρει γερανός...»

Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Βράχος»:
Στο σημείο μετέβησαν στελέχη του Λιμεναρχείου Χαλκίδας και από τον τροχονομικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι η 32χρονη Αλβανίδα δεν είχε δίπλωμα. Στη συνέχεια, η 32χρονη και τα δυο ανήλικα παιδιά της μεταφέρθηκαν στο Λιμεναρχείο, όπου η 5χρονη κόρη της δήλωσε αδιαθεσία και διακομίστηκε μαζί με το 8χρονο αδερφό της με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Χαλκίδας από όπου εξήλθαν σύντομα. Επίσης, η 32χρονη οδηγός υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου παρέμεινε για περαιτέρω εξετάσεις.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Χαλκίδας, ενώ η 32χρονη συνελήφθη για παράβαση των άρθρων 94 παρ. 1 και 42 παρ. 7Γ του Ν. 2696/99 «περί κοκ», καθώς και για παράβαση του άρθρου 290 Α του Π.Κ. «επικίνδυνη οδήγηση», του άρθρου 306 του Π.Κ. «έκθεση» και του άρθρου 314 του Π.Κ. «σωματική βλάβη από αμέλεια».

Δείτε τις ΕΙΚΟΝΕΣ και το ΒΙΝΤΕΟ (πλάνα από το σημείο και δηλώσεις) που κατέγραψε η κάμερα του EviaZoom.gr:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA