(Super League Playoffs) ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Τον διέλυσε... (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

(Super League Playoffs) ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Τον διέλυσε... (ΒΙΝΤΕΟ)

Ντέρμπι περίμεναν όλοι, αλλά ντέρμπι δεν είδαν καθώς η ΑΕΚ ισοπέδωσε τον Παναθηναϊκό στην Opap Arena με 3-0 την Τετάρτη (24-04-2024) στην 7η αγωνιστική των play offs της Super League ,και η Ένωση έκανε άλμα για την κατάκτηση και του φετινού τιτλου...

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έφτασε εύκολα στο 3-0, αφού επικράτησε κατά κράτος του Παναθηναϊκού και πλέον βρίσκεται στο +4 από τους «πράσινους», που δεν κατάφεραν να φανούν ανταγωνιστικοί, τρεις αγώνες πριν την ολοκλήρωση των πλέι οφ. Δύο γκολ πέτυχε ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε, ενώ η ΑΕΚ έχασε και απίστευτες ευκαιρίες όπως η φάση με τα δύο δοκάρια.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Ρότα (77΄ Άμραμπατ), Χατζισαφί, Βίντα, Κάλενς, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα (82΄ Μάνταλος), Ελίασον (77΄ Μήτογλου), Αραούχο (58΄ Γκατσίνοβιτς), Πόνσε (77΄ Γκαρσία)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φατίχ Τερίμ): Ντραγκόβσκι, Κώτσιρας (77΄ Βαγιαννίδης), Γεντβάι, Ακαϊντίν, Χουάνκαρ (64΄ Μλαντένοβιτς), Αράο, Τσέριν, Μπακασέτας (64΄ Βέρμπιτς), Λημνιός (46΄ Σπόραρ), Παλάσιος (46΄ Βιλένα), Ιωαννίδης .

Η Βαθμολογία:

ΑΕΚ 75
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 71
ΠΑΟΚ 68
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 67
ΑΡΗΣ 49
ΛΑΜΙΑ 35

ΒΙΝΤΕΟ - ΣΤΙΓMΙΟΤΥΠΑ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA