Επεισόδιο σε καφετέρια ανάμεσα σε Στέφανο Χίο και Αλεξία Μπακογιάννη που είχε αστυνομικό συνοδό - Τον μήνυσε για προπηλακισμό, εξύβριση, απειλή... (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Επεισόδιο σε καφετέρια ανάμεσα σε Στέφανο Χίο και Αλεξία Μπακογιάννη που είχε αστυνομικό συνοδό - Τον μήνυσε για προπηλακισμό, εξύβριση, απειλή... (ΦΩΤΟ)

Επεισόδιο φέρεται να σημειώθηκε μεταξύ της Αλεξίας Μπακογιάννη και του δημοσιογράφου - εκδότη Στέφανου Χίου σε γνωστό καφέ της Αθήνας...

Σύμφωνα με αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης, ο Στέφανος Χίος φέρεται να πλησίασε την Αλεξία Μπακογιάννη και στη συνέχεια ακολούθησε μεγάλη ένταση για άγνωστο λόγο.

Παρέμβαση αστυνομικού - συνοδού της Μπακογιάννη

Σύμφωνα με την Αλεξία Μπακογιάννη, ο δημοσιογράφος κινήθηκε απειλητικά εναντίον της. Προσθέτει μάλιστα ότι επιχείρησε να την προπηλακίσει και την εξύβρισε, με αποτέλεσμα, σύμφωνα με πληροφορίες να παρέμβει ο αστυνομικός συνοδός της.

Σύμφωνα με τα αθηναϊκά δημοσιεύματα, μετά η Αλεξία Μπακογιάννη κατευθύνθηκε στην ΓΑΔΑ, όπου και κατέθεσε μήνυση σε βάρος του Στέφανου Χίου. Εως τώρα δεν έχει υπάρξει κάποια δημόσια τοποθέτηση του δημοσιογράφου για το συμβάν.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA