Εθνικός Νέου Κεραμιδίου: «Είδαμε και εμείς τις εφευρεύσεις του διαιτητή για να κερδίσει η Αρτάκη τον Πιερικό - Την Τετάρτη πηγαίνουμε με τον κόσμο μας στην Αρτάκη, με τα έξοδα πληρωμένα από την διοίκηση...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου: «Είδαμε και εμείς τις εφευρεύσεις του διαιτητή για να κερδίσει η Αρτάκη τον Πιερικό - Την Τετάρτη πηγαίνουμε με τον κόσμο μας στην Αρτάκη, με τα έξοδα πληρωμένα από την διοίκηση...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Με δύο ανακοινώσεις - αναρτήσεις στα social media, ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, που εδρεύει στην Πιερία, τονίζει ότι η Αρτάκη κέρδισε στον Πιερικό (2-3) με εφευρεύσεις του διαιτητή κάνοντας λόγο για αλλοίωση της βαθμολογίας (σ.σ. όπως τονίζει και ο Πιερικός) δημοσιεύοντας και ΒΙΝΤΕΟ με το γκολ που ακυρώθηκε στον Πιερικό και το γκολ της Αρτάκης που ακυρώθηκε αρχικά με υπόδειξη των εποπτών αλλά άλλαξε την απόφαση ο διαιτητής του αγώνα...

Παράλληλα ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου του Βαγγέλη Μόρα αναφέρει ότι την Τετάρτη (24-04-2024) θα έρθει στην Αρτάκη με τον κόσμο του, οργανώνοντας εκδρομή με τα έξοδα να τα καλύπτει η διοίκηση της ομάδας, όπως επισημαίνεται.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

«1. Τελείωσε πριν λίγη ώρα το παιχνίδι στο Α΄ΔΑΚ Κατερίνης με τον Πιερικό να χάνει 3-2 απο τον ΑΟ Νέας Αρτάκης.

Είδαμε κι εμείς τις ...εφευρέσεις του διαιτητή του αγώνα, που σε κρίσιμες φάσεις αγνόησε τις υποδείξεις και των δύο βοηθών του και με τα σφυρίγματα του αλλοίωσε την βαθμολογία στην κορυφή του 2ου ομίλου.

Δείτε το βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σας:

«2. Την ερχόμενη Τετάρτη 24 Απριλίου θέλουμε για μια ακόμη φορά τον υπέροχο κόσμο μας στο πλευρό της ομάδας μας!

Γι αυτό και οργανώνουμε εκδρομή για το παιχνίδι της 33ης αγωνιστικής, στη Νέα Αρτάκη με αντίπαλο την τοπική ομάδα.

Ένα παιχνίδι - τελικός, που όπως όλα δείχνουν, θα κρίνει τον φετινό πρωταθλητή και την άνοδο στην SL2.

Τα έξοδα καλύπτει η διοίκηση του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου.

Αναχώρηση για την Εύβοια, 9 π.μ. το πρωί της Τετάρτης».

Σημειώνεται ότι ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου στον πρώτο γύρο είχε κερδίσει 2-0 την Αρτάκη στην Πιερία ενώ την Τετάρτη με διπλό ή ισοπαλία στο γήπεδο της Αρτάκης παραμένει στη πρώτη θέση και παίρνει την άνοδο στη Super League 2.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA