Γ' Εθνική: Αρτάκη - Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 1-1: Το «πανηγύρι» τελείωσε, ανώτερη η ομάδα της Πιερίας πήρε τον βαθμό και την άνοδο στη Super League 2 | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Γ' Εθνική: Αρτάκη - Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 1-1: Το «πανηγύρι» τελείωσε, ανώτερη η ομάδα της Πιερίας πήρε τον βαθμό και την άνοδο στη Super League 2

Η Αρτάκη παίζοντας στην έδρα της την Τετάρτη (24-04-2024) ήθελε μόνο τη νίκη στην 33η προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος απέναντι στον πρωτοπόρο Εθνικό Νέου Κεραμιδιου για να πάρει την άνοδο στη Super League 2, ωστόσο το παιχνίδι έληξε ισόπαλο (1-1) απέναντι στην ομάδα της Πιερίας, η οποία είναι αυτή που θα πάρει την άνοδο στη Super League 2...

Ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, που ήταν με διαφορά η καλύτερη ομάδα του 2ου ομίλου και δικαίως παίρνει την άνοδο, προηγήθηκε μόλις στο 5΄ με σουτ του Κρυεμάδι μέσα από την περιοχή μετά από τροφοδότηση του Μετάι, ενώ το Κεραμίδι έχασε και πέναλτι σε χέρι του Στασινόπουλου μετά από προσπάθεια του Μετάι. Ωστόσο, ο Χατζής που ανέλαβε την εκτέλεση νικήθηκε από τον Ντουμάνη.

Η Αρτάκη το μόνο που κατάφερε ήταν να ισοφαρίσει στο 57′ με πλασέ του Μπιμπισίδη από το ύψος της μικρής περιοχής, μετά από εκτέλεση φάουλ του Ταυταρίδη.

Το 1-1 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε και το τελικό σφύριγμα του Κουκούλα βρήκε τον Εθνικό να φτάνει τους 75 βαθμούς και να παραμένει στο +2 από την ομάδα της Εύβοιας και πλέον οι Κεραμιδιώτες για να πανηγυρίσουν τον τίτλο, χρειάζεται απλά να μη χάσουν εντός έδρας από το αδιάφορο Κιλελέρ, (σ.σ. ούτε με θαύμα δεν θα γινόταν αυτό) στην τελευταία αγωνιστική, την Κυριακή των Βαΐων 28 Απριλίου 2024. Υπενθυμίζεται ότι στον πρώτο γύρο ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου είχε κερδίσει άνετα την Αρτάκη με 2-0 στην Πιερία.

Η Αρτάκη θα κερδίσει στα χαρτιά την ΠΟ Φήκης, που έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα, με 3-0 , αλλά όλα αυτά είναι ανεϋ σημασίας πλέον.

Η ομάδα του Βαγγέλη Μόρα ετοιμάζεται να πανηγυρίσει την άνοδο στη Super League 2 την Κυριακή των Βαΐων 28 Απριλίου 2024, όπου θα γίνει και η φιέστα μετά την ολοκλήρωση του ματς στο γήπεδο του χωριού Κεραμίδι.

Από την άλλη η ομάδα της Αρτάκης είναι άξια συγχαρητηρίων για την προσπάθεια της μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και έδειξε ότι έχει μία πολύ καλή ομάδα, αλλά είχε την ατυχία να βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με τον ανώτερο Εθνικό Νέου Κεραμιδίου.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA