Eurovision 2024 - Δεύτερος Ημιτελικός: Οι υπόλοιπες 10 χώρες που πέρασαν στον τελικό, ανάμεσα τους και η Ελλάδα με το «Ζάρι» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Eurovision 2024 - Δεύτερος Ημιτελικός: Οι υπόλοιπες 10 χώρες που πέρασαν στον τελικό, ανάμεσα τους και η Ελλάδα με το «Ζάρι» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά τον πρώτο ημιτελικό, ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης (09-05-2024) και ο δεύτερος ημιτελικός της φετινής Eurovision 2024 στο Μάλμε της Σουηδίας...

Η Ελλάδα με την Μαρίνα Σάττι που ερμήνευσε το τραγούδι «Ζάρι» και το «τατατα...» πέρασε και επίσημα μαζί με άλλες 19 χώρες που έλαβαν μέρος στους δύο ημιτελικούς, στον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί στις 22:00 το βράδυ του Σαββάτου (11-05-2024).

Επίσης, μετά από 19 χρόνια (το 2005 στο Κίεβο) η Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε και τραγούδησε το «Number One» στον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision που πραγματοποιείται στη χώρα που γεννήθηκε, την Σουηδία, μαζί με άλλους νικητές/νικήτριες που είχαν βγει πρώτοι στους παλαιότερους διαγωνισμούς.

Υπενθυμίζεται πως, η περσινή νικήτρια (Σουηδία) και οι χώρες των Big-5 (Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία και Ηνωμένο Βασίλειο) προκρίνονται αυτομάτως για τον μεγάλο τελικό στις 11 Μαΐου χωρίς να συμμετέχουν στους φετινούς ημιτελικούς.

Συγκεκριμένα, συνολικά οι υπόλοιπες 10 χώρες του δεύτερου ημιτελικού μαζί με την Ελλάδα που πήραν το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης είναι οι εξής με την ακόλουθη σειρά:

1. Λετονία / Dons - Hollow

2. Αυστρία / Kaleen - We Will Rave 

3. Ολλανδία / Joost Klein - Europapa 

4. Νορβηγία / Gåte - Ulveham 

5. Ισραήλ / Eden Golan - Hurricane 

6. Ελλάδα / Marina Satti - ZARI

7. Εσθονία / 5MIINUST x Puuluup - (nendest) narkootikumidest ei tea me (küll) midagi 

8. Ελβετία Nemo - The Code 

9. Αρμενία / LADANIVA - Jako

10. Γεωργία / Nutsa Buzaladze - Firefighter

ΒΙΝΤΕΟ: 

Δείτε όλα τα τραγούδια του δεύτερου ημιτελικού ΕΔΩ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA