Χαλκίδα - Λεωφόρος Καραμανλή: Πασχαλινή ληστεία στο super market «Μασούτης» - Κουκουλοφόροι άρπαξαν πάνω από 30.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Χαλκίδα - Λεωφόρος Καραμανλή: Πασχαλινή ληστεία στο super market «Μασούτης» - Κουκουλοφόροι άρπαξαν πάνω από 30.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν (ΦΩΤΟ)

Πασχαλινή ληστεία - αστραπή πραγματοποιήθηκε στο super market «Μασούτης» στη Λεωφόρο Καραμανλή (φωτο πάνω), στη πόλη της Χαλκίδας το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου (04-05-2024) λίγη ώρα πριν κατεβάσει ρολά το κατάστημα για την εορτή της Ανάστασης και του Πάσχα...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τρεις κουκουλοφόροι κρατώντας όπλα στα χέρια (σ.σ. ο ένας κρατούσε τσίλιες) μέσα σε λίγα λεπτά αφαίρεσαν από τα ταμεία πάνω από 30.000 ευρώ και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση. Οι κάμερες δείχνουν ότι διέφυγαν με μία μηχανή.

Ειδοποιήθηκε τηλεφωνικώς η Ασφάλεια Χαλκίδας και αργότερα έσπευσαν στο σημείο αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας για τα περαιτέρω με τις έρευνες εως τώρα να είναι στο κενό.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA