EURO 2024: Τα highlights της ιστορικής πρόκρισης ! Η Γεωργία κέρδισε με 2-0 την Πορτογαλία του Ρονάλντο και προκρίθηκε στους «16» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

EURO 2024: Τα highlights της ιστορικής πρόκρισης ! Η Γεωργία κέρδισε με 2-0 την Πορτογαλία του Ρονάλντο και προκρίθηκε στους «16» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Η Εθνική Γεωργίας πήγε για πρώτη φορά σε τελική φάση EURO (αποκλείοντας την Ελλάδα στα πέναλτι, στον τελικό των playoffs του Nations League) και όχι μόνο κατάφερε να είναι αξιόμαχη στα γήπεδα της Γερμανίας αλλά έγραψε ιστορία...

Η Γεωργία έκανε τη μεγάλη έκπληξη στο φινάλε του 6ου ομίλου το βράδυ της Τετάρτης (26-06-2024), στο EURO 2024 καθώς επιβλήθηκε με 2-0 της Πορτογαλίας και προκρίθηκε στους «16» όπου θα αντιμετωπίσει την Ισπανία.

Μόλις στο 2΄ η Γεωργία έκανε το 1-0 με τον Κβαρατσχέλια και το τελικό 2-0 απέναντι στη Πορτογαλία του Ρονάλντο σημείωσε με πέναλτι στο 57΄ ο Μικαουτάτζε.

Οι πανηγυρισμοί των Γεωργιανών ήταν έξαλλοι στο γήπεδο στο τέλος του αγώνα, όπως και σε όλη τη χώρα της Γεωργίας. 

Οι συνθέσεις:

Γεωργία: Μαμαρντασβίλι, Κακαμπάτζε, Γκβελεσιάνι (76' Κβιρκβέλια), Κάσια, Λοκοσβίλι, Ντβάλι, Τσακβετάτζε (81' Μεκβαμπισβίλι), Κοχορασβίλι, Κιτεϊσβίλι, Μικαουτάτζε, Κβαρατσχέλια (81' Νταβιτασβίλι)

Πορτογαλία: Ντιόγκο Κόστα, Αντόνιο Σίλβα (66' Σεμέντο), Ντανίλο, Ινάσιο, Νταλότ, Ζοάο Νέβες (75' Νούνες), Κονσεϊσάο, Παλίνια (46' Ρούμπεν Νέβες), Νέτο (75' Ζότα), Ρονάλντο (66' Γκονσάλο Ράμος), Φέλιξ.

BINTEO - ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA