Και μεγαλομέτοχος εφημερίδας ο Μητσοτάκης: «Εδώ και 13 χρόνια χρωστάει αποζημίωση 200.000 ευρώ σε δύο πρώην εργαζόμενους...» (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Και μεγαλομέτοχος εφημερίδας ο Μητσοτάκης: «Εδώ και 13 χρόνια χρωστάει αποζημίωση 200.000 ευρώ σε δύο πρώην εργαζόμενους...» (ΦΩΤΟ)

Διαβάστε τι αναφέρει η εφημερίδα «Documento» του Κώστα Βαξεβάνη που κυκλοφορεί την Κυριακή (23-06-2024):

«Μείζον ηθικό ζήτημα εγείρεται για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς εδώ και 13 χρόνια δεν έχουν αποζημιωθεί δύο πρώην εργαζόμενοι της εφημερίδας "Κήρυκας Χανίων" (συμφερόντων Μητσοτάκη), παρά το γεγονός ότι έχουν δικαιωθεί με αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις.

Οι οφειλές της εταιρείας στην οποία παραμένει μεγαλόμετοχος ο πρωθυπουργός, ξεπερνούν μαζί με τους τόκους υπερημερίας τις 200.000 ευρώ, αλλά το "αυτί" του πρωθυπουργού δεν ιδρώνει.

Την ώρα που ο ίδιος αβγατίζει» την ακίνητή του περιουσία, καθώς πρόσφατα αγόρασε δύο οικόπεδα στο Ζαγόρι φτάνοντας αισίως τα 41, οι δύο πρώην εργαζόμενοι περιμένουν μάταια να πάρουν τα δεδουλευμένα που τους έχει επιδικάσει η Δικαιοσύνη. 

Οι δύο πρώην εργαζόμενοι μιλούν στο Documento και περιγράφουν το τι έχει συμβεί, ζητώντας να γίνει το αυτονόητο: Να αποζημιωθούν για τα δεδουλευμένα τους.

Όπως λένε άλλωστε "δε ζητιανεύουν", αλλά ζητούν να πάρουν χρήματα που «δούλεψαν για χρόνια ολόκληρα».

Περισσότερα όμως την Κυριακή στο Documento».

Το εξώφυλλο της εφημερίδας

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA