«Πάτωσε» ο Αλαφούζος στις εκλογές του Eρασιτέχνη Παναθηναϊκού - Βγήκε 10ος και δεν εξελέγη ούτε μέλος του Δ.Σ. | EviaZoom.gr - Εύβοια News
13 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER ETEM
 

«Πάτωσε» ο Αλαφούζος στις εκλογές του Eρασιτέχνη Παναθηναϊκού - Βγήκε 10ος και δεν εξελέγη ούτε μέλος του Δ.Σ.

«Πάτωσε» ο Γιάννης Αλαφούζος στις εκλογές του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα που γνωστοποιήθηκαν την Δευτέρα (28-04-2025)...

Ειδικότερα, βγήκε 10ος σε ψήφους και δεν εξελέγη ούτε στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Το αποτέλεσμα χαρακτηρίζεται ως έντονη αποδοκιμασία από τους οπαδούς του Τριφυλλιού προς τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ειδικότερα, έλαβε 295 ψήφους από τα 1.089 μέλη που ψήφισαν την Κυριακή (27-04-2025), είτε δια ζώσης, είτε με επιστολική ψήφο!

Ο Γιάννης Αλαφούζος θα εκλέγονταν έστω μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο αν ήταν μέσα στους 8 πρώτους, συγκεκριμένα έχασε με διαφορά καθώς χρειάζονταν 380, με δεδομένο ότι η Τάνια Βρανοπούλου που είναι 8η σε αριθμό ψήφων έλαβε 379! 

Επίσης, αλγεινή εντύπωση προκάλεσαν η μικρή συμμετοχή αλλά και ότι Πρόεδρος, αν και μοναδικός υποψήφιος, αναδείχθηκε ο Δημήτρης Βρανόπουλος, ο οποίος πήρε 498 ψήφους, οι οποίοι είναι απ’ το 50% των 1.089 μελών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών για την ανάδειξη του Προέδρου και των μελών του Δ.Σ.

Ο μοναδικός υποψήφιος για του αξίωμα του Προέδρου κ. Δημήτρης Βρανόπουλος έλαβε 498 ψήφους.

Τα αποτελέσματα για τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είναι τα εξής:

1)Νίκος Κοκκινάκης 564

2)Βασίλης Σταθοκωστόπουλος 491

3)Ιάκωβος Γιακουμετής 477

4)Δημήτρης Κατσίρης 475

5)Βαρβάρα Ευαγγελίδη 474

6)Σταύρος Παναγιωτόπουλος 444

7)Βασίλης Μπακολίτσας 410

8)Τάνια Βρανοπούλου 379

9)Κυριακή Γαλάνη 319

10)Γιάννης Αλαφούζος 295

11)Έλλη Τερζάκη 286

12)Γεώργιος Κωνσταντινίδης 254

13)Ανδρέας Μαραγκός 224

14)Παναγιώτης Αντωνόπουλος 189

15)Δημήτρης Ρούσσης 81

16)Στέφανος Αυγουλέας 67

17)Κωνσταντίνος Παπαλιός 38

18)Ιωάννης Σέκερης 17

Αυτά ήταν τα συνολικά αποτελέσματα του συνόλου 1089 ψήφων, επιστολικών και διαζώσης, για την εκλογή προέδρου και μελών Δ.Σ».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA