Ένας χρόνος χωρίς τον Μιχάλη Ασλάνη - Το ξέσπασμα του ανιψιού του και η κηδεία στην Χαλκίδα - Δείτε ξανά τα συγκλονιστικά ρεπορτάζ του eviazoom (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ένας χρόνος χωρίς τον Μιχάλη Ασλάνη - Το ξέσπασμα του ανιψιού του και η κηδεία στην Χαλκίδα - Δείτε ξανά τα συγκλονιστικά ρεπορτάζ του eviazoom (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Χαλκίδα Ασλάνης, Εύβοια Ασλάνης
Ένας χρόνος πέρασε, από την ημέρα που ο Μιχάλης Ασλάνης έβαλε τέλος στην ζωή του και οι συγγενείς του, μαζί με φίλους, θα πραγματοποιήσουν μνημόσυνο την Κυριακή 31 Αυγούστου και ώρα 10.30 το πρωί, στον Ιερό Ναό του Αγίου Ταξιάρχη, στην Χαλκίδα - Δείτε ξανά και αποκλειστικά στο eviazoom.gr, Φωτογραφίες και Βίντεο, με δηλώσεις και την κηδεία του Χαλκιδέου σχεδιαστή, που έπαιξαν μέχρι και στα κεντρικά δελτία ειδήσεων...

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013. Ο Μιχάλης Ασλάνης εντοπίζεται νεκρός στις 14.00 το μεσημέρι, από την υπεύθυνη του ατελιέ του, μέσα στο σπίτι του, στο Κολωνάκι, που βρίσκεται επί της οδού Σκουφά. 
Το eviazoom.gr στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του star
Οι αστυνομικοί βρήκαν στο υπνοδωμάτιο του. σημειώσεις που μιλούσαν για την άσχημη οικονομική του κατάσταση.
Ο θάνατος του συγκλόνισε όλη την χώρα, πολύ περισσότερο δε την Χαλκίδα, όπου γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζουν οι συγγενείς του.

Μιχάλης Ασλάνης μνημόσυνο
Ο Μιχάλης Ασλάνης πριν αυτοκτονήσει, δεν είχε κρύψει ότι οι δύο γυναίκες που συνεργάζονταν μαζί του, τον οδήγησαν στην καταστροφή και ο ίδιος είχε απομονωθεί, κάτι που επιβεβαιώθηκε και από τον ανιψιό του Νίκο, ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στο eviazoom και ξέσπασε για τον θάνατο του πολυαγαπημένου του θείου. 
"Δύο γυναίκες από την Αλβανία και την Πάτρα, που εργάζοταν σαν πωλήτριες στο ατελιέ του Ασλάνη, τον κατέστρεψαν ολοσχερώς κλέβοντας χιλιάδες ευρώ από τον ίδιο και στο τέλος εξαφανίσθηκαν. Ο θείος μου είχε πέσει σε κατάθλιψη" κατέληξε.
 
ΒΙΝΤΕΟ: Η περιοχή που μεγάλωσε ο Μιχάλης Ασλάνης - Ο ανιψιός του μιλάει αποκλειστικά στο eviazoom.gr


ΒΙΝΤΕΟ: Τα πλάνα του eviazoom.gr στο δελτίο ειδήσεων του STAR  Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή Σωτήρη Μπουζιάνη, ο καταξιωμένος σχεδιαστής μόδας άφησε την τελευταία του πνοή, λόγω φαρμακευτικής τοξίκωσης, δηλαδή από υπερβολική λήψη υπνωτικών φαρμάκων.
Μιχάλης Ασλάνης ΧαλκίδαΗ κηδεία του Μιχάλη Ασλάνη έγινε το Σάββατο 31 Αυγούστου 2013, στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου στην Χαλκίδα παρουσία επωνύμων και απλού κόσμου, οι οποίοι τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία. Το παρών έδωσαν η Βάνα Μπάρμπα, η Γωγώ Μαστροκώστα, ο Χάρης Σιανίδης, ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο Μάκης Τσέλιος, η Στέλλα Γιαμπουρά, ο Βασίλειος Κωστέτσος, η Αννίτα Ναθαναήλ και πολλοί άλλοι.

ΒΙΝΤΕΟ: Η κηδεία του Μιχάλη Ασλάνη στην Χαλκίδα (Α΄μέρος)

ΒΙΝΤΕΟ: Η κηδεία του Μιχάλη Ασλάνη στην Χαλκίδα (Β΄μέρος)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΑΦΝΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΑΣΛΑΝΗ - ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΞΕΣΠΟΥΝ : "ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ, ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ" - ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA