Δολοφονική επίθεση στον πρόεδρο του Ηρακλή Ψαχνών Γιώργο Στούπα! ΒΙΝΤΕΟ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δολοφονική επίθεση στον πρόεδρο του Ηρακλή Ψαχνών Γιώργο Στούπα! ΒΙΝΤΕΟ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΟΥΠΑΣ ΕΠΙΘΕΣΗΕπίθεση από κουκουλοφόρο δέχθηκε ο πρόεδρος του Ηρακλή Ψαχνών, Γιώργος Στούπας, την ώρα που έβγαινε από τα γραφεία της Football League - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αιμόφυρτος - Πήρε εξιτήριο το απόγευμα της Τετάρτης

ΒΙΝΤΕΟ

Μετά την ολοκλήρωση του ΔΣ της Football League και κατά την έξοδο των εκπροσώπων των ομάδων, ο πρόεδρος του Ηρακλή Ψαχνών, Γιώργος Στούπας δέχθηκε επίθεση στο κεφάλι με γκλομπ από άγνωστη ομάδα ατόμων! 
Ο κ. Στούπας έπεσε στο έδαφος αιμόφυρτος, την ώρα που ο δράστης επιβιβάστηκε σε μοτοσικλέτα –με το συνεργό του- και αποχώρησε, κι ενώ κινήθηκε ενάντια και του αντιπροέδρου της ΠΑΕ, αλλά ευτυχώς δεν κατάφερε να χτυπήσει τον Γιάννη Κεραμιδά.  
ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΟΥΠΑΣ ΕΠΙΘΕΣΗ
Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Βαγγέλης Ασλανίδης που είναι γιατρός προσέφερε άμεσα τις πρώτες βοήθειες. Άμεσα έφτασε στα γραφεία στην οδό Θεμιστοκλέους ασθενοφόρο που μετέφερε το “θύμα” στο νοσοκομείο “Γεννηματάς”, με την κατάστασή του να μην εμπνέει ανησυχία (έχει ένα θλαστικό τραύμα στο κεφάλι). Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο κ. Στούπας πήρε εξιτήριο.
Άνθρωποι της ΠΑΕ Ηρακλής Ψαχνών χαρακτήρισαν την επίθεση στον κ. Στούπα ως δολοφονική απόπειρα! Απ' την μεριά της, η διοργανώτρια αρχή εξέδωσε ανακοίνωση που καταδίκασε το συμβάν και ανέφερε: "Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE καταδικάζει κάθε μορφή βίας από όπου και αν προέρχεται, πόσο μάλλον όταν κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές. Ευχόμαστε ολόψυχα στον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ κ. Γ. Στούπα ταχεία ανάρρωση και βρισκόμαστε όλοι δίπλα του".

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA