Χαλκίδα: Δύο Βούλγαροι, πατέρας και γιος οι φονιάδες του 82χρονου Δημήτρη Αντωνιάδη! Εξιχνιάστηκε το φρικτό έγκλημα | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Δύο Βούλγαροι, πατέρας και γιος οι φονιάδες του 82χρονου Δημήτρη Αντωνιάδη! Εξιχνιάστηκε το φρικτό έγκλημα

Εξιχνιάστηκε το φρικτό έγκλημα στην Χαλκίδα -  Δύο Βούλγαροι, πατέρας και γιος, ηλικίας 51 και 25 ετών αντίστοιχα, είναι οι δράστες της άγριας δολοφονίας του 82χρονου Δημήτρη Αντωνιάδη - Τους έδειξε η κάμερα και αναγνωρίστηκαν από ένοικο της πολυκατοικίας 

ΒΙΝΤΕΟ - ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

Η Ασφάλεια Χαλκίδας είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη των δύο αδίστακτων ληστών, οι οποίοι εντοπίσθηκαν και προσήχθησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση, σήμερα το μεσημέρι.
Πρόκειται για δύο Βούλγαρους, πατέρα και γιο, ηλικίας 51 και 25 ετών αντίστοιχα. 

Αρχικά ομολόγησε ο 51χρονος ενώ λίγο αργότερα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν και τον γιο του, ο οποίος επίσης ομολόγησε τη συμμετοχή του στο αποτρόπαιο έγκλημα.

Οι αδίστακτοι κακοποιοί αναγνωρίστηκαν από το υλικό της κάμερας που λειτουργεί στην πολυκατοικία, ενώ κλειδί ήταν η κατάθεση ενός ενοίκου που τους είχε δει, απέξω από το κτίριο.
Πατέρας και γιος παραδέχθηκαν πως φίμωσαν, βασάνισαν και σκότωσαν τον 82χρονο, ωστόσο τα κλοπιμαία, τα οποία είχε γίνει γνωστό πως ήταν περίπου 5.000 ευρώ και 10 με 15 χρυσές λίρες, δεν έχουν ακόμη βρεθεί.
Κάτι άλλο όμως που βρέθηκε και αποτελεί σημαντικό στοιχείο, είναι υλικό DNA του θύματος, το οποίο εντοπίστηκε πάνω σε ρούχα που βρήκαν οι αστυνομικοί στο σπίτι των δραστών.
Ακόμη έγινε γνωστό πως ο 25χρονος δράστης, είχε απασχολήσει και παλαιότερα την Δικαιοσύνη, αφού είχε καταδικαστεί και για άλλη ληστεία. 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA