Φως στο Τούνελ: «Άνοιξε η γη και την κατάπιε» - Καμία εξέλιξη στην υπόθεση της Μαρίας Αλιμπινίση | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Φως στο Τούνελ: «Άνοιξε η γη και την κατάπιε» - Καμία εξέλιξη στην υπόθεση της Μαρίας Αλιμπινίση

Φως στο Τούνελ: «Άνοιξε η γη και την κατάπιε» - Καμία εξέλιξη στην υπόθεση της Μαρίας Αλιμπινίση
Οι μαρτυρίες που έφτασαν στο «Τούνελ» για την Μαρία Αλιμπινίση, μιλούσαν κυρίως για το αυτοκίνητο με το οποίο εξαφανίστηκε, ωστόσο οι έρευνες των εθελοντών και της αστυνομίας, δεν επέφεραν κανένα αποτέλεσμα - Ψάχνουν ξανά τα μοναστήρια οι συγγενείς

Η Αγγελική Νικολούλη αφιέρωσε μεγάλο μέρος της εκπομπής, στην αγνοούμενη Μαρία Αλιμπινίση, ενώ στο πάνελ βρέθηκαν ο σύζυγος και φυσικά ο αδερφός της 36χρονης, Ανέστης Αλιμπινίσης.

Φως στο Τούνελ: «Άνοιξε η γη και την κατάπιε» - Καμία εξέλιξη στην υπόθεση της Μαρίας Αλιμπινίση
Σύμφωνα με μαρτυρίες τηλεθεατών που τηλεφώνησαν στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, αναγνώρισαν το αυτοκίνητο της, από τον αριθμό πινακίδας, σε Λάρισα και Βόλο. Ήδη στην Λάρισα, μετέβησαν αστυνομικοί στο σημείο που υπέδειξε τηλεθεατής ότι βρισκόταν σταθμευμένο το όχημα, αλλά δεν βρέθηκε κάτι. Στην ίδια πόλη έγιναν έρευνες και σε κλινική.
Φως στο Τούνελ: «Άνοιξε η γη και την κατάπιε» - Καμία εξέλιξη στην υπόθεση της Μαρίας Αλιμπινίση

Έρευνες σε Χαλκίδα και Βατώντα
Έρευνες πραγματοποιήθηκαν στην Χαλκίδα (στην περιοχή των ΚΤΕΛ) αλλά και στο Βατώντα (δίπλα στο νεκροταφείο) μετά από νέο τηλεφώνημαπου μιλούσε για ένα εγκαταλελειμένο αυτοκίνητο, ενδεχομένως σε ένα από τα δύο μέρη, καθώς δεν θυμόταν, όπως είπε ο τηλεθεατής.  Οι εθελοντές που έσπευσαν στις συσκεκριμένες περιοχές δεν βρήκαν τίποτα.

 

Στην εκπομπή μίλησε και η αδερφή της Μαρίας, Σοφία Αλιμπινίση η οποία τόνισε: "Μέχρι τις 1.15 το βράδυ ήμασταν μαζί. Δεν πάει κάπου το μυαλό μου, που μπορεί να έχει παέι. Ψάξαμε σε εκκλησάκια και σε μία παραλία που πήγαινε συχνά, αλλά τίποτα" 

Όπως είπε στο "Τούνελ" ο επικεφαλής της Βάσης της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Εύβοιας Σταύρος Τζιγιάννης, πρόκειται για μια δύσκολη περιοχή.
 
Οι εθελοντές έψαξαν σε χαράδρες, ποτάμια, γεφύρια, υπόγεια γκαράζ ξενοδοχείων, ενώ χρησιμοποίησαν στα λεγόμενα "τυφλά" σημεία ελικοπτεράκια με κάμερα, χωρίς όμως αποτέλεσμα.


Ο επικεφαλής της Βάσης είπε ακόμα ότι πρέπει να γίνει έρευνα και στο θαλάσσιο χώρο της περιοχής.

Τα στίγματα που έφτασαν στην εκπομπή στηρίζονταν σε ομοιότητα και δεν προέκυψε κάποια πληροφορία που να οδηγήσει στα ίχνη της ή στο αυτοκίνητο που οδηγούσε.

Στο τέλος της εκπομπής, εμφανώς επηρεασμένη η Αγγελική Νικολούλη, τόνισε στους συγγενείς, ότι πρέπει να ψάξουν στα μοναστήρια της χώρας, καθώς όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά.

Η Μαρία Αλιμπινίση έχει ύψος 1,65 και όταν χάθηκε φορούσε γκρι-μπεζ φόρμα. Με εντολή Εισαγγελέα, για την εξαφάνιση της έχει σημάνει και Silver Alert.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Εκπομπή θρίλερ: "Με αυτό το αυτοκίνητο χάθηκε η Μαρία Αλιμπινίση - Έρευνες σε Χαλκίδα, Αρτάκη, Λάρισα και Βόλο

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA