Χαλκίδα: Το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Κόκκινο - Ράγισαν και οι πέτρες στην κηδεία του! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Κόκκινο - Ράγισαν και οι πέτρες στην κηδεία του! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΚΗΔΕΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑ
Λαοθάλασσα στην κηδεία του 17χρονου μαθητή που έχασε άδικα την ζωή του σε τροχαίο ατύχημα - Σε κατάσταση σοκ οι γονείς και τα αδέρφια του - Με κλάματα και λυγμούς τον αποχαιρέτησαν οι συμμαθητές του.

ΒΙΝΤΕΟ
 
Σε βαρύ κλίμα και με τη θλίψη όλων ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους, έγινε λίγο μετά τις 16.00 το μεσημέρι της Δευτέρας, στον Ιερό Ναό Παμμεγιστών Ταξιαρχών στην Χαλκίδα, η κηδεία του 17χρονου Γιώργου Κόκκινου που έφυγε από τη ζωή το Σάββατο 1 Νοεμβρίου, στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου νοσηλευόταν με αιμάτωμα στο κεφάλι, ύστερα από τροχαίο που σημειώθηκε με το μηχανάκι του, μία εβδομάδα πριν.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΚΗΔΕΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΚΗΔΕΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑ
Εκατοντάδες ήταν οι πολίτες που παρευρέθηκαν προκειμένου να πουν το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο Γιώργο Κόκκινο. Ανάμεσα τους και συμμαθητές του, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να συγκρατηθούν και ξέσπασαν σε κλάματα. 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΚΗΔΕΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑ
Τραγικές φιγούρες ήταν οι γονείς του θύματος και τα δύο αδέρφια του, που πέραν της θλίψης, είχαν και ένα τεράστιο «γιατί» ζωγραφισμένο στα πρόσωπά τους. 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΚΗΔΕΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑ
Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Χαλκίδας Χρήστος Παγώνης, βουλευτές, δημοτικοι σύμβουλοι, εργαζόμενοι του Δήμου Χαλκιδέων κ.α.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΚΗΔΕΙΑ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΚΗΔΕΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA