Γιώργος Δούλης το όνομα του Έλληνα που έχασε τη ζωή του στο Norman Atlantic - Σώθηκε η σύζυγός του | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Γιώργος Δούλης το όνομα του Έλληνα που έχασε τη ζωή του στο Norman Atlantic - Σώθηκε η σύζυγός του

Είναι πλέον επιβεβαιωμένο: υπάρχει νεκρός στο πλοίο Norman Altantic όπου από τα ξημερώματα έχει ξεσπάσει φωτιά και βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες, η επιχείρηση διάσωσης. Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας ήταν Έλληνας και ονομάζεται Γιώργος Δούλης.     Την πληροφορία μετέδωσε πρώτα η Corriere della Sera και την επιβεβαίωσε και ο εκπρόσωπος Τύπου του αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος, Νίκος Λαγκαδιανός. Νεκρός είναι ο Γιώργος Δούλης, που ταξίδευε για την Ιταλία μαζί με τη σύζυγό του, Θεοδώρα, η οποία έχει σωθεί και μεταφέρεται στο Μπρίντεζι της Ιταλίας.     Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο άτυχος άνδρας και η γυναίκα του είχαν εγκλωβιστεί στη γλίστρα του πλοίου κατά την προσπάθειά τους να διαφύγουν. Δυστυχώς, όμως, εγκλωβίστηκαν εκεί. Η επικοινωνία με τους διασώστες δεν ήταν δυνατή. Τελικά, ο άνδρας δεν τα κατάφερε και ανασύρθηκε από τη γλίστρα νεκρός.
Είναι πλέον επιβεβαιωμένο: υπάρχει νεκρός στο πλοίο Norman Altantic όπου από τα ξημερώματα έχει ξεσπάσει φωτιά και βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες, η επιχείρηση διάσωσης. Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας ήταν Έλληνας και ονομάζεται Γιώργος Δούλης.

Την πληροφορία μετέδωσε πρώτα η Corriere della Sera και την επιβεβαίωσε και ο εκπρόσωπος Τύπου του αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος, Νίκος Λαγκαδιανός. Νεκρός είναι ο Γιώργος Δούλης, που ταξίδευε για την Ιταλία μαζί με τη σύζυγό του, Θεοδώρα, η οποία έχει σωθεί και μεταφέρεται στο Μπρίντεζι της Ιταλίας.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο άτυχος άνδρας και η γυναίκα του είχαν εγκλωβιστεί στη γλίστρα του πλοίου κατά την προσπάθειά τους να διαφύγουν. Δυστυχώς, όμως, εγκλωβίστηκαν εκεί. Η επικοινωνία με τους διασώστες δεν ήταν δυνατή. Τελικά, ο άνδρας δεν τα κατάφερε και ανασύρθηκε από τη γλίστρα νεκρός.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA