Βίντεο ντοκουμέντο στιγμές μετά την φονική καραμπόλα - Συγκλονίζει ο πατέρας της νεαρής Ιωάννας που "χάθηκε" στην άσφαλτο! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Βίντεο ντοκουμέντο στιγμές μετά την φονική καραμπόλα - Συγκλονίζει ο πατέρας της νεαρής Ιωάννας που "χάθηκε" στην άσφαλτο!

ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣΈνα νέο βίντεο ντοκουμένο αποτυπώνει τα δραματικά δευτερόλεπτα μετά την καραμπόλα στην εθνική οδό - Συντετριμμένος ο πατέρας της 28χρονης Ιωάννας Γιαννακοπούλου, μιλά για τις εφιαλτικές στιγμές που πέρασε από όταν πληροφορήθηκε τον θάνατο του "αγγέλου του"

ΒΙΝΤΕΟ (MEGA ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ : ΣΤΟ 2.55 ΠΛΑΝΑ ΑΠΟ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ - ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ ΣΤΟ EVIAZOOM.GR ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΜΙΧΑΛΗ ΤΣΟΚΑΝΗ
(ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΔΩ: http://www.megatv.com/megagegonota/summary.asp?catid=27377&subid=2&pubid=34255877)
Το βίντεο ντοκουμέντο παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του mega και αποτυπώνει τα δραματικά δευτερόλεπτα μετά την φονική σύγκρουση δεκάδων αυτοκινήτων στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας, στο 61ο χιλιόμετρο στο ύψος του Σχηματαρίου.
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
Στην Χαλκίδα βρέθηκε σήμερα ο δημοσιογράφος του MEGA Ιάσων Πιπίνης και έδωσε ανταπόκριση...

Οι εικόνες είναι συγκλονιστικές, Αυτοκίνητα μοιάζουν φτιαγμένα από πλαστελίνη, διαλυμένα μετά τις αλλεπάλληλες συγκρούσεις, με τους ανθρώπους να προσπαθούν να αντιληφθούν τι έχει συμβεί και τις σειρήνες των ασθενοφόρων να "ουρλιάζουν", συνθέτοντας ένα σκηνικό τρόμου.

ΒΙΝΤΕΟ ALPHA - ΣΥΝΤΕΤΡΙΜΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ

"Το μόνο που με πληροφόρησαν όταν πέρασα από την Τροχαία, είναι ότι ήταν τελευταίο αυτοκίνητο. Ήταν σε ένα άσπρο αυτοκίνητο η κόρη μου και πήγαινε Αθήνα. Ήταν τελευταίο στη σειρά, τίποτα άλλο δεν ξέρω", λέει με τον πόνο να είναι ζωγραφισμένος στα μάτια του... "Και οι δύο επιβαίνοντες ήταν τραυματισμένοι, η κόρη μου ήταν πίσω και χάθηκε...", συμπληρώνει ο πατέρας της Ιωάννας Γιαννακοπούλου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Σχηματάρι: Συγκλoνίζει η σύζυγος εγκλωβισμένου οδηγού - "Με έπαιρνε τηλέφωνο και καλούσε σε βοήθεια" - Θρήνος για την 28χρονη Ιωάννα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA