Αγωνία για τον 20χρονο φοιτητή που αγνοείται - Έκκληση της ΕΛ.ΑΣ για πληροφορίες (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αγωνία για τον 20χρονο φοιτητή που αγνοείται - Έκκληση της ΕΛ.ΑΣ για πληροφορίες (ΦΩΤΟ)

Αγωνία για τον 20χρονο φοιτητή που αγνοείται - Έκκληση της ΕΛ.ΑΣ για πληροφορίες (ΦΩΤΟ)
Έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για τον 20χρονο φοιτητή που αγνοείται από την Παρασκευή να επικοινωνήσει με τις αρχές, κάνει η αστυνομία και η οικογένεια του νεαρού...

Η εξαφάνιση του φοιτητή από την Κρήτη δηλώθηκε από τη μητέρα του χθες, (07-02-2015) στο αστυνομικό τμήμα Κατσικά Ιωαννίνων.
 

Ο νεαρός διέμενε στη φοιτητική εστία της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων και όταν χάθηκε φορούσε μία μπλούζα φούτερ με μία μπλε στάμπα, τζιν παντελόνι χρώματος μπλε και μαύρα δερμάτινα παπούτσια. Έχει ύψος 1,80 και είναι ελαφρώς αξύριστος.
 

Αστυνομία, πυροσβεστική και εθελοντές χτενίζουν την ευρύτερη περιοχή γύρω από τη Σχολή του 20χρονου, προκειμένου να βρουν ένα ίχνος του, ενώ ιδιαίτερη ανησυχία προκαλεί το γεγονός ότι φεύγοντας φέρεται να άφησε όλα τα προσωπικά του αντικείμενα στο δωμάτιο της φοιτητικής εστίας καθώς και το κινητό του τηλέφωνο.
 

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει κάτι, να επικοινωνήσει με την ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ(100) ή το αστυνομικό τμήμα Κατσικά Ιωαννίνων στο τηλέφωνο 25610-65997 ή την αστυνομική διεύθυνση Ρεθύμνου, η οποία διεξάγει παράλληλες έρευνες στο τηλέφωνο 28310 88100.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA