Χαλκίδα: Η ανακοίνωση της αστυνομίας για την σύλληψη του 55χρονου που μαχαίρωσε την πρώην σύζυγο του! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Η ανακοίνωση της αστυνομίας για την σύλληψη του 55χρονου που μαχαίρωσε την πρώην σύζυγο του!

Χαλκίδα: Η ανακοίνωση της αστυνομίας για την σύλληψη του 55χρονου που μαχαίρωσε την πρώην σύζυγο του!
Η ανακοίνωση της αστυνομίας για την σύλληψη του 55χρονου δράστη, ο οποίος χθες το μεσημέρι, μαχαίρωσε την 51χρονη πρώην σύζυγο του με ένα κουζινομάχαιρο - Την Τετάρτη Θα οδηγηθεί στον Ανακριτή Χαλκίδας

Συνελήφθη άμεσα, από αστυνομικούς της Γ’ Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Ευβοίας, 55χρονος ημεδαπός, ο οποίος χθες (02-03-2015) το μεσημέρι, σε περιοχή της Χαλκίδας, τραυμάτισε με μαχαίρι 51χρονη ημεδαπή.

Το ανωτέρω μαχαίρι κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς, ενώ σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Η 51χρονη διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου παραμένει νοσηλευόμενη.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας και παραπέμφθηκε για να απολογηθεί ενώπιον του κ. Ανακριτή Χαλκίδας.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 
Χαλκίδα: 55χρονος μαχαίρωσε με κουζινομάχαιρο την πρώην σύζυγο του στην είσοδο της πολυκατοικίας που βλέπετε μετά από άγριο καυγά (ΦΩΤΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA