Ο Αλέξανδρος Θεοδώρου μίλησε στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα MEGA" για την Ανάβαση Κύμης (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ο Αλέξανδρος Θεοδώρου μίλησε στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα MEGA" για την Ανάβαση Κύμης (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ MEGA
Ο Αντιδήμαρχος Κύμης- Αλιβερίου, Αλέξανδρος Θεοδώρου μίλησε την Τετάρτη (29-04-2015) στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα MEGA" για την 13η Ανάβαση Κύμης που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 2-3 Μαίου 2015, μία ανάβαση θεσμός για την περιοχή...

ΒΙΝΤΕΟ

Ο Αλέξανδρος Θεοδώρου τόνισε μεταξύ άλλων: Η 13η Ανάβαση Κύμης είναι πλέον γεγονός. Χθες ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση ενός μεγάλου κομματιού στο παραλιακό δρόμο Παραλίας Κύμης - Κύμη. Είναι ένας θεσμός εδώ και 13 χρόνια, ο Δήμος Κύμης-Αλιβερίου παρ όλο τις δυσκολίες που έχει, όπως όλη η χώρα και όλοι οι Δήμοι, θα διοργανώσει και φέτος την Ανάβαση Κύμης." 

Σε ερώτηση του Δημήτρη Καμπουράκη, πόσοι θα λάβουν μέρος, ο Αλ. Θεοδώρου απάντησε: "Μέχρι στιγμής έχουμε φτάσει τις 70 συμμετοχές και έχουμε περίπου 20 παραπάνω, σε σχέση με την περσινή Ανάβαση και ευελπιστούμε ότι μέχρι την Παρασκευή θα αγγίξουμε τους 90, όπως είναι και ο στόχος" και συνέχισε: "Το Σάββατο 2 Μαϊου είναι τα δοκιμαστικά και 3 Μαϊου είναι ο επίσημος αγώνας. Να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους, όσους έχουν συμβάλλει σε όλο αυτό αυτό για να γίνει. Είναι ένας τουριστικός προορισμός πλέον η Κύμη και μην ξεχνάτε ότι είμαστε μόνο 160 χλμ από την Αθήνα και δεν χρειάζεται άλλο μέσο εκτός από αυτοκίνητο, οπότε σας περιμένουμε όλους"

Τέλος ο γνωστός φοροτεχνικός και δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, Βαγγέλης Αμπελιώτης που βρισκόταν στο studio, έφερε προσκλήσεις για όλο το MEGA, όπως είπε, και τους προσκάλεσε να βρεθούν στην Ανάβαση Κύμης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Η 13η Ανάβαση Κύμης είναι πλέον γεγονός! (ΦΩΤΟ)

Ανάβαση Κύμης: Με απόφαση του Φάνη Σπανού θα πληρώσει η Περιφέρεια τα 40.000 ευρώ για την ασφαλτόστρωση του δρόμου

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA