Άγριο ξύλο με αστυνομικό ο Αλέξης Κούγιας! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Άγριο ξύλο με αστυνομικό ο Αλέξης Κούγιας! (ΦΩΤΟ)


Άγριο ξύλο με αστυνομικό ο Αλέξης Κούγιας! (ΦΩΤΟ)Χαμός έγινε στο Στάδιο της Κορίνθου όπου ένας αστυνομικός ήρθε στα… χέρια με τον Αλέξη Κούγια...

Πιο συγκεκριμένα δέκα λεπτά πριν τη λήξη του παιχνιδιού, Παναχαϊκής - ΑΕΚ, ο ιδιοκτήτης των Αχαιών, Αλέξης Κούγιας, και ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Σπανός, διαμαρτυρήθηκαν προς τους διαιτητές, με τους οπαδούς της ΑΕΚ να τους αποδοκιμάζουν.
Άγριο ξύλο με αστυνομικό ο Αλέξης Κούγιας! (ΦΩΤΟ)
Ο Αλέξης Κούγιας όντας έξω φρενών είχε αρχικά έντονο λεκτικό διαπληκτισμό με αστυνομικό, με τον οποίο εν συνεχεία πιάστηκε στα χέρια, καταλήγοντας μάλιστα να κατέβει με σκισμένο μπλουζάκι από την κερκίδα. 
Άγριο ξύλο με αστυνομικό ο Αλέξης Κούγιας! (ΦΩΤΟ)
Όπως ανακοινώθηκε αργά το βράδυ, ο Αλέξης Κούγιας συνελήφθη από άνδρες της αστυνομίας της Κορίνθου, για αντίσταση κατά της αρχής και οδηγηθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Κορίνθου.

Δείτε τι δήλωσε ο δήμαρχος της Κορίνθου, Αλεξανδρος Πνευματικός:

"Λυπάμαι για όσα έγιναν. Ένας αστυνομικός έβριζε τον κ. Κούγια και μετά δεν επενέβη κανείς. Εγώ είμαι ΑΕΚ και όλη η οικογένειά μου ΑΕΚ. Όλοι είμαστε εδώ. Ακούστε ένας Πατρινός, δεν ξέρω από που ήταν έβριζε τον κ. Κούγια. Δεν σταμάταγε και μετά ανέβηκαν οι τόνοι. Όλοι καθόμασταν μία χαρά. Είναι ντροπή. Το ποδόσφαιρο είναι για να το ευχαριστιόμαστε. Πρέπει να σταματήσουν όλα αυτά", ανέφερε στην κάμερα του ΟΤΕ TV, ο Δήμαρχος Κορίνθου.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA