Φάνης Σπανός στο eviazoom.gr: «Είμαστε σε ετοιμότητα! Δεν έχουν αναφερθεί ζημιές από τον ισχυρό σεισμό» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Φάνης Σπανός στο eviazoom.gr: «Είμαστε σε ετοιμότητα! Δεν έχουν αναφερθεί ζημιές από τον ισχυρό σεισμό» (ΒΙΝΤΕΟ)

Φάνης Σπανός στο eviazoom.gr: «Είμαστε σε ετοιμότητα! Δεν έχουν αναφερθεί ζημιές από τον ισχυρό σεισμό» (ΒΙΝΤΕΟ)
Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Φάνης Σπανός, μιλώντας στο eviazoom.gr για τον ισχυρό σεισμό που αναστάτωσε όλο το νομό, τα ξημερώματα της Τρίτης (09-06-2015) - «Ευτυχώς δεν έχουν αναφερθεί ζημιές που να σχετίζονται με την υγεία και την ασφάλεια ανθρώπων και τις επόμενες ώρες θα έχουμε μία καταγραφή σε τυχόν πιο μικρές ζημιές, όπως ρωγμές και μικροβλάβες».

ΒΙΝΤΕΟ

Ο Φάνης Σπανός είπε τα εξής: «Είναι μια μέρα που ξεκίνησε πολύ νωρίς σήμερα. Έγινε ο σεισμός στη περιοχή της Λάρυμνας, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, στα 5,2 Ρίχτερ με πολύ μικρό εστιακό βάθος και γιαυτό το λόγο τον νιώσαμε σε τόσο μεγάλη ένταση. Ευτυχώς δεν είχαμε ζημιές, τουλάχιστον αξιοπρόσεκτες, δεν έχουν καταγραφεί, δεν μας έχουν αναφερθεί στην Πολιτική Προστασία, ζημιές που να σχετίζονται με την υγεία και την ασφάλεια ανθρώπων. Τις επόμενες ώρες θα έχουμε μια καταγραφή, μια παρακολούθηση σε τυχόν πιο μικρές ζημιές, όπως ρωγμές και μικροβλάβες. 

Οι πολίτες και οι φορείς μπορούν να επικοινωνούν όλο το 24ωρο με το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας που είναι προϊστάμενος ο κ.Κωστόπουλος, στο τηλέφωνο 22210 20000 είτε για τον σεισμό , είτε για τις φωτιές τώρα που πλησιάζει το καλοκαίρι αλλά και για οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα. 

Ψυχραιμία στους πολίτες, είμαστε μια σεισμογενής χώρα, πρέπει να ζούμε με αυτό, έχουμε μάθει να ζούμε με αυτό. 

Εφόσον κάνουμε τον σωστό χειρισμό και κάθε πολίτης μόνος του, αλλά και οι φορείς με τον συντονισμό και τα σχέδια τους, μπορούμε να ελαχιστοποιούμε και να μηδενίζουμε τις παρενέργειες και τα προβλήματα από αυτά τα θλιβερά περιστατικά».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 
Εύβοια: Ο σεισμός 5,3 Ρίχτερ «ξύπνησε» δυσάρεστες μνήμες! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Τσελέντης για τον σεισμό στην Εύβοια: Εύχομαι να είναι ο κύριος σεισμός (ΒΙΝΤΕΟ)

Εύβοια: Ισχυρός σεισμός 5,3 Ρίχτερ τα ξημερώματα στη Λίμνη

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA