Χαλκίδα: Συνεχίζεται σήμερα η δίκη για τη δολοφονία του 83χρονου Δημήτρη Αντωνιάδη | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Συνεχίζεται σήμερα η δίκη για τη δολοφονία του 83χρονου Δημήτρη Αντωνιάδη

Χαλκίδα: Συνεχίζεται σήμερα η δίκη για τη δολοφονία του 83χρονου Δημήτρη Αντωνιάδη
Η δίκη ξεκίνησε την Πέμπτη (23-07-2015), συνεχίστηκε την Παρασκευή, ωστόσο αναβλήθηκε ξανά για σήμερα, Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015, όπου θα ολοκληρωθούν οι καταθέσεις των υπολοίπων μαρτύρων...

Στο σκαμνί θα κάτσουν οι τέσσερις προφυλακισμένοι δράστες και συγκεκριμένα, δύο υπήκοοι Βουλγαρίας (πατέρας και γιος), ηλικίας 51 και 25 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι έχουν ομολογήσει ότι σκότωσαν τον 83χρονο και τραυμάτισαν την 94χρονη συντρόφο του, όπως επίσης και οι δύο Χαλκιδέοι ηλικίας 55 και 38 ετών, που έχουν προφυλακισθεί και αντιμετωπίζουν κατηγορίες για ηθική αυτουργία και συνέργεια στις ανωτέρω εγκληματικές πράξεις, όπως επίσης και για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παράβασης του νόμου για τα όπλα και για τα ναρκωτικά.  

ΒΙΝΤΕΟ - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ EVIAZOOM ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Χαλκίδα: Την Πέμπτη ξεκινά η δίκη για την άγρια δολοφονία του 83χρονου Δημήτρη Αντωνιάδη - Ξαναζωντανεύει το φονικό που συγκλόνισε όλη τη χώρα - Οι αδίστακτοι δράστες στο εδώλιο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Χαλκίδα: Προφυλακίστηκαν οι 4 δράστες για την δολοφονία του 83χρονου! ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαλκίδα: Στον εισαγγελέα οι δράστες του φονικού - Δύο Βούλγαροι και δύο Χαλκιδέοι πίσω από την δολοφονία του Δ. Αντωνιάδη! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Άγριο έγκλημα στην Χαλκίδα: Αδίστακτοι ληστές φίμωσαν και σκότωσαν 82χρονο μέσα στο σπίτι του! ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαλκίδα: Τον σκότωσαν για 5.000 ευρώ και 15 χρυσές λίρες! Συγκλονίζει η δολοφονία του 82χρονου Δημήτρη Αντωνιάδη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Το συγκλονιστικό ρεπορτάζ του eviazoom.gr στο MEGA! ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA