Δήμος Χαλκιδέων: Στάση εργασίας και κατάληψη του δημαρχείου από τους εργαζόμενους την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δήμος Χαλκιδέων: Στάση εργασίας και κατάληψη του δημαρχείου από τους εργαζόμενους την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου

Δήμος Χαλκιδέων: Στάση εργασίας και κατάληψη του δημαρχείου από τους εργαζόμενους την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου
Προειδοποιητική στάση εργασίας για την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου απο τις 9:00-12:00 και 1:30-4:00 (ξημερώματα Πέμπτης) προκήρυξε το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Χαλκιδέων...

Δείτε την ανακοίνωση:

"Συνάδελφοι, συναδέλφισσες, κατόπιν ομόφωνης απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας, προκηρύσσουμε 3ωρη προειδοποιητική στάση εργασίας για την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015 απο τις 9:00-12:00 για την πρωινή βάρδια και 1:30-4:00 (ξημερώματα Πέμπτης) για την νυχτερινή βάρδια και ταυτόχρονα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο νέο Δημαρχείο (Ληλαντίων & Μεγασθένους).

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ

α) Την άμεση χορήγηση της καθημερινής ποσότητας γάλακτος και των υπόλοιπων παροχών σε είδος (ρούχα, παπούτσια) καθώς και την άμεση καταβολή της χρηματικής αξίας της ποσότητας του γάλακτος που δεν έχει χορηγηθεί επι επτά μήνες.

β) Την άμεση καταβολή υπερωριών και νυχτερινών του πρώτου τριμήνου του 2013.

γ)Την άμεση επισκευή των παροπλισμένων οχημάτων και γενικότερα του μηχανολογικού εξοπλισμού

δ) Την αναβάθμιση του υλικοτεχνικού εξοπλισμού και των εγκαταστάσεων του εργοταξίου με σκοπό την βελτίωση των υπηρεσιών προς τους Δημότες."

Για το Δ/Σ

Ο Πρόεδρος
Παντούλας Γιώργος

Ο Γραμματέας
Παππάς Ιωάννης

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA