Εύβοια: Ο Φάνης Σπανός έβαλε «λουκέτο» σε πρατήριο υγρών καυσίμων που δεν είχε σύστημα εισροών-εκροών - Δείτε σε ποιο! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εύβοια: Ο Φάνης Σπανός έβαλε «λουκέτο» σε πρατήριο υγρών καυσίμων που δεν είχε σύστημα εισροών-εκροών - Δείτε σε ποιο! (ΦΩΤΟ)

Εύβοια: Ο Φάνης Σπανός έβαλε «λουκέτο» σε πρατήριο υγρών καυσίμων που δεν είχε σύστημα εισροών-εκροών - Δείτε σε ποιο! (ΦΩΤΟ)
Με εντολή του Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας, Φάνη Σπανού, αποφασίστηκε προσωρινή αναστολή λειτουργίας του πρατηρίου υγρών καυσίμων στο όνομα του κ.Κοντζιά Ιωάννη του Κωνσταντίνου, που βρίσκεται στο Πευκί του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού...

Σύμφωνα με την απόφαση, έγγραφο της Υπηρεσίας Ερευνών & Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων (Υ.Ε.Δ.Δ.Ε.) της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων εσόδων (Γ.Γ.Δ.Ε.) του Υπουργείου Οικονομικών με αριθμό πρωτ. 2770/06-08-2015 αναφέρει ότι το πρατήριο που βρίσκεται στο Πευκί του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού με την επωνυμία Κοντζιάς Ιωάννης του Κωνσταντίνου δεν έχει εγκαταστήσει σύστημα εισροών-εκροών.

"Το γεγονός ότι μέχρι σήμερα δεν προσκομίστηκαν στην Υπηρεσία μας τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την ανανέωση της άδειας λειτουργίας του υπόψη πρατηρίου με το σύστημα εισροών-εκροών. 

Αναστέλλουμε προσωρινά την λειτουργία του πρατηρίου υγρών καυσίμων στο όνομα Κοντζιάς Ιωάννης του Κωνσταντίνου που βρίσκεται στο Πευκί του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού, για τους λόγους που αναφέρονται στα παραπάνω σημεία." τονίζει η απόφαση.


Δείτε τα έγγραφα

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA