Χαλκίδα: Οι ταινίες της εβδομάδας στον κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Οι ταινίες της εβδομάδας στον κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Χαλκίδα: Οι ταινίες της εβδομάδας στον κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Οι ταινίες της εβδομάδας στον κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ (10 Σεπτεμβρίου - 16 Σεπτεμβρίου 2015)...

Χαλκίδα: Οι ταινίες της εβδομάδας στον κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ
SOLACE


Σκηνοθεσία: ΑΛΦΟΝΣΟ ΠΟΓΙΑΡΤ
Σενάριο: ΣΟΝ ΜΠΕΛΕΪ & ΤΕΝΤ ΓΚΡΙΦΙΝ
Ηθοποιοί: ΑΝΤΟΝΙ ΧΟΠΚΙΝΣ, ΚΟΛΙΝ ΦΑΡΕΛ, ΑΜΠΙ ΚΟΡΝΙΣ, ΤΖΕΦΡΙ ΝΤΙΝ ΜΟΡΓΚΑΝ

Υπόθεση:
Ο ειδικός πράκτορας του FBI, Τζο Μέριγουεδερ αντιμετωπίζει μια σειρά από μυστηριώδεις δολοφονίες, όταν αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια του πρώην συνεργάτη του και γιατρού, Τζον Κλάνσι. Ο μοναχικός γιατρός που τα παράτησε όλα όταν πέθανε η κόρη του και διαλύθηκε ο γάμος του, δεν έχει καμία διάθεση να συνεργαστεί. Αλλάζει γνώμη όταν αρχίζουν τα απανωτά βίαια οράματα για τη νεαρή συνεργάτιδα του Μέριγουεδερ, Κάθι Κάουλες. Θεωρεί ότι είναι προσωπικά μηνύματα για τον ίδιο. Οι δυνάμεις του τον βάζουν στο στόχαστρο του βασικού υπόπτου, Τσαρλς Αμπρός, και αποδεικνύονται λίγες ενάντια στη θέληση του. 

ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 21.45

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 7 ΕΥΡΩ(κανονικό) & 6 ΕΥΡΩ (φοιτιτικό-ανέργων-πολυτέκνων) ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ (ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 5 ΕΥΡΩ)


Χαλκίδα: Οι ταινίες της εβδομάδας στον κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ (ΜΕΤΑΓΛ.) 3D
INSIDE OUT (GR) 3D


Σκηνοθεσία: ΠΙΤ ΝΤΟΚΤΕΡ
Σενάριο: ΠΙΤ ΝΤΟΚΤΕΡ & ΜΕΓΚ ΛΕΦΟΒ & ΤΖΟΣ ΚΟΥΛΕΪ

Ηθοποιοί: ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ:, ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΡΕΒΑΙΚΑΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΔΑΡΛΑΣΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΝΟΥΝΟΣ, ΒΙΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΟΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, ΜΑΡΙΑ ΠΛΑΚΙΔΗ, ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ, ΑΝΤΡΙΑ ΡΑΠΤΗ, ΜΑΡΙΝΑ ΣΑΜΑΡΚΟΥ, ΝΑΤΑΛΙΑ ΠΑΡΤΣΙΝΕΒΕΛΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΟΥΖΙΩΤΗΣ

Υπόθεση:
Το να μεγαλώνεις δεν είναι εύκολη υπόθεση, ειδικά για τη Riley που ξεριζώνεται από την ήσυχη ζωή της σε μια κωμόπολη της κεντροδυτικής Αμερικής για να εγκατασταθεί στο Σαν Φρανσίσκο, όπου βρίσκεται η καινούρια δουλειά του πατέρα της. Όπως όλοι μας, έτσι κι η Riley κατευθύνεται από τα συναισθήματά της – τη Χαρά, τον Φόβο, τον Θυμό, την Αηδία και τη Θλίψη. 

Τα συναισθήματα ζουν στο Κέντρο Ελέγχου μέσα στο μυαλό της, απ’ όπου τη συμβουλεύουν στην καθημερινότητά της. Καθώς η Riley και τα συναισθήματά της αγωνίζονται να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες, στο Κέντρο Ελέγχου επικρατεί μεγάλη αναστάτωση. Ενώ η Χαρά, το κυρίαρχο και σημαντικότερο συναίσθημα της Riley, προσπαθεί να διατηρήσει το ηθικό υψηλό, τα υπόλοιπα συναισθήματα συγκρούονται μεταξύ τους για το πώς να διαχειριστούν μια διαφορετική πόλη, ένα νέο σπίτι κι ένα καινούριο σχολείο.

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 19.20 
ΣΑΒΒΑΤΟ-ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΙΣ 17.00
 
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ 3D: 8 ΕΥΡΩ(κανονικό) - 7 ΕΥΡΩ (παιδικό)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA