Χαλκίδα: Έξαλλοι αποχώρησαν από το δημοτικό συμβούλιο οι καταστηματάρχες της Αγγελής Γοβιού - «Θέλουν να κουκουλώσουν το θέμα με κάθε μέσο, Θα ακολουθήσουμε την νόμιμη οδό» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Έξαλλοι αποχώρησαν από το δημοτικό συμβούλιο οι καταστηματάρχες της Αγγελής Γοβιού - «Θέλουν να κουκουλώσουν το θέμα με κάθε μέσο, Θα ακολουθήσουμε την νόμιμη οδό» (ΒΙΝΤΕΟ)

Χαλκίδα: Έξαλλοι αποχώρησαν από το δημοτικό συμβούλιο οι καταστηματάρχες της Αγγελής Γοβιού - «Θέλουν να κουκουλώσουν το θέμα με κάθε μέσο, Θα ακολουθήσουμε την μόμιμη οδό» (ΒΙΝΤΕΟ)
Έξαλλοι αποχώρησαν από το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Χαλκιδέων οι καταστηματάρχες της Αγγελής Γοβιού, καθώς για δεύτερη συνεχή φορά δεν τους δόθηκε ο λόγος για να μιλήσουν σχετικά με το σοβαρό κυκλοφοριακό πρόβλημα της περιοχής - «Όλοι οι πολίτες περνάνε και χλευάζουν αυτό που γίνεται»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Οι καταστηματάρχες έδωσαν το παρών σε άλλη μια συνεδρίαση, ωστόσο έφυγαν ξανά με άδεια χέρια, μιας και όχι μόνο δεν συζητήθηκε το κυκλοφοριακό πρόβλημα της Αγγελή Γοβιού αλλά δεν τους δόθηκε ούτε ο λόγος για να εκφράσουν τα παράπονά τους στο δημοτικό συμβούλιο.

"Σε άλλη μια συνεδρίαση το θέμα των πεζών και ο σεβασμός προς τον πολίτη δεν έγινε θέμα για συζήτηση, ώστε κάποιος να κυκλοφορεί με ασφαλής συνθήκες στη πόλη της Χαλκίδας και εκτός από την πόλη. Με κάθε τρόπο προσπάθησαν να σκεπάσουν ένα θέμα, το οποίο είναι τελείως ομώ, γιατί ξέρει ο κόσμος τι έχει γίνει πριν λίγες ημέρες και τι θα συμβεί αν δεν αλλάξουν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο επόμενο καιρό. 

Είναι ολφάνερο μεν και από τους πολίτες, ότι αυτό το θέμα για σεβασμό προς τον πολίτη, δεν πρέπει να παραμείνουν οι κυκλοφοριακές τωρινές ρυθμίσεις στο κέντρο της Χαλκίδας και στα Αλάτσατα και σε άλλες περιοχές της Χαλκίδας. Κατά πλειοψηφία, όπως μας είπε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, δεν έγινε συζήτηση. Θέλουν να σκεπάσουν το θέμα με κάθε μέσο. Εμείς θα ακολουθήσουμε τις νόμιμες οδούς γιατί αυτό που έγινε μπορεί να συμβεί στη πόρτα του γείτονα ή να είναι κάποιος συγγενείς μας. Όλη η πόλη, όλοι οι πολίτες περνάνε και χλευάζουν αυτό που γίνεται. Και απορώ γιατί κλείνουν τα αυτιά τους."

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Χαλκίδα: Προκλητικός ο Χ. Παγώνης απέφυγε κάθε συζήτηση για το θανατηφόρο τροχαίο του Β. Καντούρου - «Η ψυχούλα του είναι κάπου εδώ, Δεν φαίνεται να υπάρχουν ευθύνες» - Ζεμπίλης: «Υπάρχουν μεγάλες ευθύνες! Τι φοβάται άραγε ο Δήμαρχος;» (ΒΙΝΤΕΟ)

Χαλκίδα: Καθαροσπόρης σε Μιτζιφίρη στο δημοτικό συμβούλιο: «Άντε γ@μήσου» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ελένη Μιτζιφίρη για θανατηφόρο τροχαίο: «Φαίνεται καθαρά η ενοχή της παρούσας δημοτικής αρχής» (ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA