Εύβοια: Δείτε σε ποια σχολεία ζητούνται διευθυντές! Μέχρι 5 Οκτωβρίου οι αιτήσεις! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Εύβοια: Δείτε σε ποια σχολεία ζητούνται διευθυντές! Μέχρι 5 Οκτωβρίου οι αιτήσεις!

Εύβοια: Δείτε σε ποια σχολεία ζητούνται διευθυντές! Μέχρι 5 Οκτωβρίου οι αιτήσεις!
Η αν. Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ευβοίας Αικατερίνη Καραμάνου, προκηρύσσει την πλήρωση θέσεων διευθυντών του 2ου Γυμνασίου Χαλκίδας, Γυμνασίου Καθενών, Γυμνασίου Αλιβερίου, 1ου Γενικού Λυκείου Χαλκίδας, Γενικού Λυκείου Δροσιάς και Ειδικού ΕΠΑΛ Χαλκίδας της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ευβοίας, με την οποία προσκαλούνται οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που έχουν τα νόμιμα προσόντα και επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία επιλογής να υποβάλουν αίτηση που συνοδεύεται από τα αναγκαία δικαιολογητικά, από την 30 Σεπτεμβρίου 2015 έως 5 Οκτωβρίου 2015.
 

Επισημαίνουμε την ανάγκη προσεκτικής μελέτης και απαρέγκλιτης τήρησης των ρυθμίσεων του ν. 4327/2015, έτσι ώστε να αποφευχθούν τυχόν προβλήματα στη διαδικασία επιλογής.
 
ΥΠΟΒΛΗΤΕΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
 

Οι αιτήσεις υποψηφιότητας για τοποθέτηση υποβάλλονται στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης που ανήκει οργανικά ο υποψήφιος και συνοδεύονται από:
 
1. Βιογραφικό σημείωμα
 
2. Αντίγραφα τίτλων σπουδών και μετεκπαίδευσης
 
3. Αποδεικτικά γνώσης ξένων γλωσσών
 
4. Πιστοποιητικό επιμόρφωσης στις Τ.Π.Ε.
 
5. Αντίγραφα άλλων σχετικών τίτλων που τυχόν έχει αποκτήσει ο υποψήφιος
 
6. Βεβαιώσεις ή υπηρεσιακά έγγραφα που αφορούν στην υπηρεσιακή κατάσταση, στην καθοδηγητική και διοικητική εμπειρία καθώς και τη συμμετοχή σε υπηρεσιακά συμβούλια, τα οποία πρέπει να αναφέρουν χρόνο έναρξης και λήξης, κατά περίπτωση.
 
7. Υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/1986 με την οποία βεβαιώνεται ότι α) ο εκπαιδευτικός δεν έχει καταδικαστεί τελεσίδικα για πειθαρχικό παράπτωμα με την ποινή της προσωρινής ή της οριστικής παύσης σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 109 του Υπαλληλικού Κώδικα (ν. 3528/2007 Α΄ 26) ή για το οποίον συντρέχουν τα κωλύματα διορισμού της παραγράφου 1 του άρθρου 8 του ίδιου κώδικα και β) ότι τα πιστοποιητικά των αντικειμενικών κριτηρίων που προσκομίζει ο εκπαιδευτικός κατά τη διαδικασία επιλογής δεν είναι πλαστά ή αναληθή με σκοπό την παραπλάνηση της υπηρεσίας, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 6 του άρθρου 17 του ν. 4327/2015.
 
8. Δήλωση προτίμησης και σειρά προτίμησης Σχολικών μονάδων και Ε.Κ. όπου θέτει υποψηφιότητα ο εκπαιδευτικός
Οι βεβαιώσεις ή τα υπηρεσιακά έγγραφα που αφορούν στην υπηρεσιακή κατάσταση, άσκηση διοικητικών καθηκόντων, διδακτικού και καθοδηγητικού έργου, καθώς και τη συμμετοχή σε υπηρεσιακά συμβούλια, πρέπει να αναφέρουν χρόνο έναρξης και λήξης, κατά περίπτωση.
 

Μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων δε γίνεται δεκτή οποιαδήποτε μεταβολή στη δήλωση προτίμησης.
 
Παράλληλα οι υποψήφιοι αποστέλλουν στις σχολικές μονάδες για τις οποίες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον τοποθέτησης όλα εκείνα τα στοιχεία που προβλέπονται στην παρ. 4 του άρθρου 19 του ν. 4327/2015, τα οποία πρέπει να λάβει υπόψη ο σύλλογος διδασκόντων κατά τη διαδικασία της μυστικής ψηφοφορίας.
 
Συνημμένα:
 υπ΄ αριθμ. Φ.361.22 / 27 / 80025 / Ε3 / 19-5-2015 εγκύκλιο του Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ.
 υπ' αριθμ. Φ.361.22/146/152229/Ε3/29-9-2015 εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και 

Θρησκευμάτων
 Πρότυπο Αίτησης υποψηφίων Διευθυντών Σχολικών Μονάδων

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA