Καρέ-καρέ ο άγριος ξυλοδαρμός του Κουμουτσάκου από Χρυσαυγίτες (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Καρέ-καρέ ο άγριος ξυλοδαρμός του Κουμουτσάκου από Χρυσαυγίτες (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Καρέ-καρέ ο άγριος ξυλοδαρμός του Κουμουτσάκου από Χρυσαυγίτες (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, ο οποίος γλίτωσε από θαύμα τα χειρότερα, καθώς πλήθος ακραίων στοιχείων έπεσαν πάνω του, χτυπώντας τον αλύπητα...

ΒΙΝΤΕΟ
 
Ένας από αυτούς τους άντρες, ένας νεαρός με μαύρο καπέλο και μαύρη φόρμα, τον πλησίασε και παρουσία αστυνομικού, έριξε μία γροθιά στο πρόσωπο του Γιώργου Κουμουτσάκο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο πρόσωπο και να εκσφεδονιστούν τα γυαλιά του.

Όπως καταγγέλλει ο ίδιος ο κ. Κουμουτσάκος, δράστες της επίθεσης ήταν Χρυσαυγίτες, οι οποίοι προσπάθησαν να «καπηλευθούν» το συλλαλητήριο των Ποντίων. 
Επειδή ξέρω και πρόσωπα, επειδή είδα πρόσωπα, ξέρω υπό την καθοδήγηση ποίων αυτοί οι τραμπούκοι έδρασαν, αυτοί οι οποίοι επιχείρησαν να καπηλευθούν τον πόνο και τη δικαιολογημένη αγανάκτηση των ποντιακών σωματείων. 

Οι πνευματικοί πατέρες είναι αυτοί οι οποίοι έχουν δολοφονήσει, οι οποίοι είναι οι φορείς του ρατσισμού, της ξενοφοβίας και ό,τι πιο ακραίου υπάρχει στην κοινωνική και πολιτική ζωή της χώρας» δήλωσε λίγο αργότερα από το βήμα της Βουλής, ο κ. Κουμουτσάκος. 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA