Χαλκίδα: Οι ταινίες της εβδομάδας στον κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Χαλκίδα: Οι ταινίες της εβδομάδας στον κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Χαλκίδα: Οι ταινίες της εβδομάδας στον κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Οι ταινίες της εβδομάδας στον κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ (05 Νοεμβρίου - 11 Νοεμβρίου 2015)...

Χαλκίδα: Οι ταινίες της εβδομάδας στον κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
ΧΩΡΙΣ ΔΙΕΞΟΔΟ
NO ESCAPE

ΩΡA ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 22.30

Σκηνοθεσία: ΤΖΟΝ ΕΡΙΚ ΝΤΟΟΥΝΤΛ

Σενάριο: TZON ΕΡΙΚ ΝΤΟΟΥΝΤΛ & ΝΤΡΟΥ ΝΤΟΟΥΝΤΛ

Ηθοποιοί: ΠΙΡΣ ΜΠΡΟΣΝΑΝ, ΟΟΥΕΝ ΓΟΥΙΛΣΟΝ, ΛΕΙΚ ΜΠΕΛ, ΣΤΕΡΛΙΝ ΤΖΕΡΙΝΣ, ΚΛΕΡ ΓΚΙΑΡ

Υπόθεση:
Το γεμάτο ένταση θρίλερ "No Escape" διηγείται την ιστορία ενός Αμερικανού επιχειρηματία (Όουεν Γουίλσον), ο οποίος μετακομίζει με την οικογένειά του στη Νοτιοανατολική Ασία. Οι εξεγέρσεις που ξεσπούν λόγω της πολιτικής αστάθειας της περιοχής, τον αναγκάζουν να αναζητήσει εσπευσμένα ασφαλές καταφύγιο για εκείνον και την οικογένειά του, καθώς η πόλη δέχεται βίαιες επιθέσεις από αντάρτες. Η ταινία φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του Τζον Έρικ Ντάουντλ, σε σενάριο του ιδίου και του αδελφού του, Ντρου. Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι Πιρς Μπρόσναν και Λέικ Μπελ.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 7 ΕΥΡΩ (ΚΑΝΟΝΙΚΟ) & 6 ΕΥΡΩ(ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ - ΑΝΕΡΓΩΝ - ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ) ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ (ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 5 ΕΥΡΩ)


Χαλκίδα: Οι ταινίες της εβδομάδας στον κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Ο ΚΛΕΑΡΧΟΣ, Η ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ
 

ΩΡA ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 20.00

Σκηνοθεσία: ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΡΚΙΔΗΣ

Σενάριο: ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΦΟΡΟΣ &ΠΟΛΥΒΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ

Ηθοποιοί: ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗΣ, ΕΥΤΥΧΙΑ ΦΑΝΑΡΙΩΤΗ, ΧΡΥΣΑ ΡΩΠΑ, ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΡΙΠΙΩΤΗΣ, ΠΑΤΡΙΣΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΠΕΝΟΒΙΑ, ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΠΛΑΚΑ, ΣΠΥΡΟΣ ΠΟΥΛΗΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΗΜΗΤΡΟΓΛΟΥ, ΒΙΚΥ ΚΑΒΟΥΡΑ

Υπόθεση:
Θεσσαλονίκη 2015. Ο ώριμος οικογενειάρχης Κλέαρχος (Έλληνας της Πόλης), συνεχώς φλερτάρει αδιάντροπα, ρίχνοντας το φταίξιμο στον αθώο γαμπρό του Μάχο. Προκειμένου να συναντήσει στην Κωνσταντινούπολη, την όμορφη γειτόνισσά του Ηρώ, χρησιμοποιεί και πάλι σαν προκάλυμμα το γαμπρό του. Έτσι ενώ ο Μάχος πηγαίνει στην Πόλη για να κάνει μασάζ και θεραπείες στο πονεμένο χέρι του, ο Κλέαρχος συμφωνεί με τη σύζυγο του Μαρίνα, να τον ακολουθήσει κρυφά μήπως και έχει ερωμένη. Όμως ένα γύρισμα της τύχης θα φέρει την Μαρίνα, μαζί με την κόρη τους στην Πόλη με …απρόσμενα αποτελέσματα.
 

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 7 ΕΥΡΩ (ΚΑΝΟΝΙΚΟ) & 6 ΕΥΡΩ (ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ - ΑΝΕΡΓΩΝ - ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ) ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ (ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 5 ΕΥΡΩ)

Ο ΣΝΟΥΠΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΡΛΙ ΜΠΡΑΟΥΝ – ΠΙΝΑΤΣ 3D (ΜΕΤΑΓΛ) THE PEANUTS MOVIE 3D (GR)

ΩΡA ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 17.30

Σκηνοθεσία: ΣΤΙΒ ΜΑΡΤΙΝΟ

Σενάριο: ΜΠΡΑΪΑΝ ΣΟΥΛΤΖ & ΤΣΑΡΛΣ ΣΟΥΛΤΖ

Υπόθεση:
Οι «Πίνατς» βάζουν πλώρη για τη μεγάλη οθόνη με μια ολοκαίνουρια, τρισδιάστατη ιστορία που θα συναρπάσει μικρούς και μεγάλους! Ο Σνούπι, το πιο αξιαγάπητο μπιγκλ όλου του κόσμου – και άριστος πιλότος – ξεκινά μία απίθανη αποστολή, καθώς σκίζει του αιθέρες με σκοπό να αντιμετωπίσει τον αιώνιο αντίπαλο του, τον Κόκκινο Βαρώνο, ενώ ο κολλητός του, ο Τσάρλι Μπράουν, ξεκινά την δική του επική αναζήτηση. Από τη φαντασία του Τσαρλς Μ. Σουλτζ και τους δημιουργούς της σειράς ταινιών «Η Εποχή των Παγετώνων», «Ο Σνούπι και ο Τσάρλι Μπράουν Πίνατς: Η ταινία» θα μας αποδείξει ότι κάθε αουτσάιντερ στο τέλος τα καταφέρνει!

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣIΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ 3D: 8 ΕΥΡΩ (κανονικό) - 7 ΕΥΡΩ (παιδικό)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA